Môže žena liečená na depresie otehotnieť?
Lecim sa na depresie no chcela by som otehotnet je to vhodne?
Ano, ak mas podporu svojich najbližších, si dobre nastavená co sa liečby tyka, tak ano
pocas tehotenstva aj dojcenia mozes brat sertralinove lieky ktore nemaju ziadny negativny vplyv na teba ani na dieta. Pocas tehotenstva a po porode je rapidne kolisanie hormonov a zeny trpiace na depresiu maju vacsi sklon k poporodnej depresii. Pokial sa liecis tak predpokladam ze mas vlastneho psychiatra. Porozpravaj sa s nim na tuto temu.
Prober to s lekarem. ..i ja se lecim, no, deti bych urcite chtela..klidne mi napis IP, pokud chces, muzeme to trochu probrat🙂..
Určite áno... Koľko žien má v dnešnej dobe depresiu a majú deti.... Držím ti palce
jasné že môžeš. Treba to len prekonzultovať s psychiatričkou a tá rozhodne o ďalšom postupe liečby. Držím palce 🙂
Určite môžeš, neboj sa. Ale preber to so svojím lekárom, možno Ti zmení liečbu.
@matulik56 viem že je to stara tema no tiež trpim uzkosťami vravite že ste tie dva magnezia kpmbinovali??

podla mna ti dieta teoreticky moze obnovit stratenu chut do zivota. Opatrna by som bola s liekmi, ktore uzivas..
Tiez som mala uzkosti a depresie a velmi mi zabral cisty Magnezium Citrate a Magnezium Malate.. vyskusaj..