Môžem ísť na gynekologické vyšetrenie počas menštruácie?
Ahojte,zajtra som mala ist na gyn.kvoli problemom-zapachajuci vytok,bolesti atd. Lenze dnes som predcasne dostala ms. Mam tam ist hned rano a musim dieta najskor odniest k mame, cize predtym nestiham volat ku lekarovi. Myslite,ze ma vysetria aj tak? Napr.ze by som si dala tampon a pred vysetrenim ho vytiahla. Nemam silne krvacanie este. Alebo to zrusit? Otazne je,kedy sa tam dostanem potom...mate skusenosti?
ak si tam mala ísť s problémom a nie na preventívnu prehliadku, tak myslím že by ťa vyšetrili aj tak. Záleží však či krv neskreslí výsledky. Ak malo ísť aj o preventívnu, tam ti termín určite preložia.
Pokial nemáš problém, tak s menzesom sa inak na gyndu nechodi
@lienka.7 ved pisem, ze mam problemy, preto som bola objednana...ale radsej to prelozim,ak to ma skreslit vysledky...vdaka
@katariiinkaa
@stellarstar vdaka
Ak su problemy tak chod. Myslis, ze im to nieco robi? Rovnako v sestonedeli vysetria cokolvek treba. Oni su zvyknuti, su to profesionali a ked nejde o preventivku, tak tam treba nieco riesit
Keď si bola objednana s problémami, ako píšeš, tak chod a normálne povedz, ze si dostala menzes skôr.
Šla by som so slovami, ale dostala som menzes... mozno aj pre ten problem, ktori máš si začala krvácať skôr...
Môj gynekológ bez.problemov vyšetruje ak mas.problen a ak máš prave menštruáciu ...na vyšetrenie si potom berie taký kalisok...ale je to teda fest nepríjemné ísť na gyndu keď krvacas
Raz som tak bola, mala som problémy a normálne má vyšetrili. Upozornila som na tom predom.

Nie, mne termín preložili