icon

Môžem kombinovať Macu, Chlorellu a Fytosoju pri syndróme polycystických vaječníkov?

9adka9
27. okt 2012

Beriem aj metformin,kvoli IR,ovulacne testy sa mi pekne ukazovali pozitivne,len nie som si ista ci mi aj vajicka dozrievaju,.lebo uz som z toho všetkého mešuge 😅 .
Nemozem brat ziadne hormanalne lieky kvoli peceni a trombofilnemu stavu takze skusam precistovanie pecenie chlorellou a s manzelom berieme macu a mam pocit ,ze nam to zabera,aspon co sa tyka chuti na sex. Zial tento mesiac ovulacia v neodhladne,nemala som metformin dobry mesiac...a citala som o tejto fytosoji ze pomaha dozrievaniu vajicok tak by som to chcela vyskusat,len to uz nechcem az tak kombinovat alebo mozem?A kloko a ako sa berie?

trezalka19
28. okt 2012

myslim si ze kludne, al neviem aky to ma efekt kedze su to len doplnky a PCO je vrodene, syndrom..aj ja skusam vsetko mozne..chcem sa spytat aku mas Macu, odkial a ako ju uzivas? ja by som chcela vyskusat Sarapis. Metformin ti dava gynekolog, to uz je dozivotne? aj mne teraz zistili IR, treba aj nejaku dietu? a moja posledna otazka, ktoru tu davama si vsade - ako si na tom s vlasmi a ne/padanim?