icon

Môžem mať chlamýdie od bývalého partnera? V máji negatívne v decembri pozitívne*

timeeejkaaa
Včera o 14:08

Ahojte chcem sa opýtať bola som testovaná v máji na chlamýdie vtedy som bola ešte s bývalým partnerom s ktorým som bola do júna výsledky chlamýdií mi vyšli pozitívne , od júla mám druhého partnera a teraz v decembri mi vyšli výsledky chlamýdii negatívne, môžem ich mať od vtedy čo som ešte bola s bývalým partnerom, alebo ich mám od terajšieho priateľa

babushkaem
Včera o 14:09

ved pises, ze su negativne...

timeeejkaaa
autor
Včera o 14:10
@babushkaem

ved pises, ze su negativne...

@babushkaem prepáčte pomýlila som sa pozitívne teraz v decembri

timeeejkaaa
autor
Včera o 14:14
@timeeejkaaa

@timeeejkaaa Ahojte chcem sa opýtať bola som testovaná v máji na chlamýdie vtedy som bola ešte s bývalým partnerom s ktorým som bola do júna výsledky chlamýdií mi vyšli negatívne , od júla mám druhého partnera a teraz v decembri mi vyšli výsledky chlamýdii pozitívne, môžem ich mať od vtedy čo som ešte bola s bývalým partnerom, alebo ich mám od terajšieho priateľa.. pomýlila som sa asi už aj z toho stresu čo prežívam.

viera
Včera o 14:16

@timeeejkaaa Je to mozne....Ale ked dostanes liecbu na chlamydie, tak lieci sa aj partner lebo potom to straca ucinok. Ked nebol aj on prelieceni tak je samozrejme ze to dostanes...Takze moze to byt aj nemusi...

timeeejkaaa
autor
Včera o 14:20
@viera

@timeeejkaaa Je to mozne....Ale ked dostanes liecbu na chlamydie, tak lieci sa aj partner lebo potom to straca ucinok. Ked nebol aj on prelieceni tak je samozrejme ze to dostanes...Takze moze to byt aj nemusi...

@viera v máji boli výsledky negatívne v decembri pozitívne preto či za ten mesiac jún som to mohla dostať od neho ešte len som o nich nevedela alebo od môjho terajšieho partnera

viera
Včera o 14:21

Pokial on nebol tiez prelieceni a nadalej si mala s nim styk...Tak je to mozne...Pokial bol prelieceni tak by to nemalo byt mozne...Bol aj on prelieceni?

anonym_fbdf3d
Včera o 14:22
@timeeejkaaa

@timeeejkaaa mozes to mat aj od noveho nech sa da otestovat aj on. Je potrebne aby ste sa preliecili obaja.

anonym_817491
Včera o 14:23

Máš aj nejaké príznaky, výtok, svrbenie, bolesti? Ak áno, to sa objavilo kedy?

timeeejkaaa
autor
Včera o 14:31
@anonym_817491

Máš aj nejaké príznaky, výtok, svrbenie, bolesti? Ak áno, to sa objavilo kedy?

@anonym_817491 nie vôbec nič ja som mala problémy len pri bývalom partnerovi vramci mája júna krvácanie pri styku vynechanie menštruácie na mesiac preto som sa vtedy v máji aj testovala na chlamýdie len vyšli negatívne ale teraz nemám nič

anonym_2e71a5
Včera o 14:53
@timeeejkaaa

@anonym_817491 nie vôbec nič ja som mala problémy len pri bývalom partnerovi vramci mája júna krvácanie pri styku vynechanie menštruácie na mesiac preto som sa vtedy v máji aj testovala na chlamýdie len vyšli negatívne ale teraz nemám nič

@timeeejkaaa môžeš ich mať aj od nového partnera a on od svojej bývalej.Obidvaja sa musíte preliečiť mozno tvoja prvá liečba bola krátka, alebo neuspesna.Zbavit sa chlamydii nie je lahke

anonym_80b74e
Včera o 16:58

@timeeejkaaa mas to potvrdene z krvi alebo z výteru? Gynekológ ti co povedal? Nasadil tebe aj partnerovi antibiotika?

timeeejkaaa
autor
Včera o 17:23
@anonym_80b74e

@timeeejkaaa mas to potvrdene z krvi alebo z výteru? Gynekológ ti co povedal? Nasadil tebe aj partnerovi antibiotika?

@anonym_80b74e aj mne aj partnerovi vtedy mi brali krv aj výter ale nepovedali mi len že mám chlamýdie