icon

Môžem mať cystu?

13. apr 2023

Chcem sa opytat dnes mam 32dc. Menstruacia zatial neprisla. V utorok mi vysiel jasne pozitivny test. Sla som na krv a dnes mi pisali ze negativne. Moze sa jednat o cystu a preto ta ciarka na teste ?

anjelicek26
13. apr 2023

Aky mas test teraz? Silnejsi? Ano cysta vie sposobit hcg, ale tak do urovne maximalne 15...takze viditelne na teste, ale nestupa to uz potom... ked praskne, hcg zasa klesne... ber prosim este do uvahy, ze niektore labaky vedia spravit chybu pri vyhodnocovani vzorky...

autor
13. apr 2023

@anjelicek26 uz som neskusala od utorka brala som to ze negativny z krvi tak urcite negativny

anjelicek26
13. apr 2023

Sprav si dalsi test... kamoske sa toto raz stalo, bola v centre a este u svojho gynekologa den po sebe a hcg doslo spät negativne a jej gyndos uz pekne videl mini v maternici a vacok... vsetko ok cele tehu... minimalne budes vediet, ze na com si...

autor
13. apr 2023

@anjelicek26 no robila som teraz z poobedneho mocu zas tam je ciarka nerozumiem tomu

anjelicek26
13. apr 2023

skus hodit foto prosim... ta ciarka sa tam nepricaruje, proste je hcg v krvi...ja to vidim na dalsi krvny test ...

autor
13. apr 2023

@anjelicek26 uz som vyhodila a nechce sa mi hrabat v kosi 😄 uvidim skusim o par dni ked dovtedy nepride ms