Môžem mať postihnuté dieťa?
Chodim so synom bratranca mojej mamy. A je možné že keby sme spolu chceli splodiť potomka tak že by mohlo byť postihnuté? Rodina neni ani tak proti že spolu chodime jeho rodina je úplne rada že sme spolu. No moja sestra si mysli že by sme mohli mať postihnuté deti. Že keby chceme deti tak že si mame adoptovať. A my dvaja zatial sa na deti necitime niesme finančne zabezpečeny aby sme mohli mať babo a chceme si uživať krasne chvile zatial. Chodiť na kavy vylety, discoteku. Ja mám 23 a priatel 31. Som jeho prvá. Všetci okolo riešia deti a my to.nemame potrebu lebo sa vhceme dostatočne spoznaťa neriešit len sex a plodenie deti.
@ukulela prepac,clovek s vs vzdelanim a istym spolocenskym statusom pracujucim v uznavanom odvedvi by sa podla mna nemal takto vyjadrovat a najma by chapal co chce druhy povedat a dokola a dokola a dokola😉 ,ale fajn. Ty sa prezentujes👏 Takze este raz a skusim tak simplexnejsie.... niekto si svoju rodinu pozna,niekto nie,to je ok,ale ked niekto vie,ze ma spolocnych prastarych rodicov a spokojne ide "do vztahu" to uz PODLA MOJHO NAZORU nie je ok. Nahoda,co uz....vedome,no dobre,ale iste rizika tam su,ci cloveknchce,ci nie a ano zvysene a kludne mi tu moze aj cely kon tvrdit opak😁rozumieme si? A opat napisem,ze tvrdit,ze 90%ludi nepozna surodencov svojich starych rodicov je nanajvys smiesne,ale ok,anonymny net znesie vsetko. A myslim,ze sa k psychotickej autorke temy podarilo nanajvys rozprudit debatu a vasne😀
Takze klud a nech si kazdy vezme koho chce,je strojcom svojho stastia a krasne sviatky si zazelajme to je take prijemnejsie ako slova co pouzivas priamo voci druhym a myslim,ze realne je zbytocne uz reagovat a rozsirovat tuto debatu a opat dokola a dokola ako tu piesen,co ide okolo stolalala. 😀
@maciatkolulu pozri, ty riesis "nizke vrstvy" a zaradujes do nich baby, ktore povedia, ze nepoznaju rodinu do x-teho pokolenia. tak ti davam priklad - nie, nepoznam, nepovazujem sa za zaostalu, nie som z osady a pochybujem, ze 99 percent ludi okolo mna (ani 90 percent) pozna surodencov starych rodicov. nesudim podla seba, ale podla ludi okolo mna. btw mojej jedinej zijucej starkej umrela mamka, ked mala 2 roky. poznala len krstnu. jej otec bol vojnovy veteran z prvej svetovej. ked sme robili rodostrom, mali sme len starkin rodny list a z jej strany rodiny to bolo vsetko. tato starka mala len jednu sestru a poznali sme ju len vdaka tomu, ze zili spolu v jednom meste. surodencov jej manzela uz nie, lebo - umelec - pred 50kou chytil druhy dych a ako felix slovacek si narazil mladucu a uz o svoje deti/vnucata nejavil zaujem. nazor na vztah sesternice a bratranca z druheho /x-teho kolena je jedna, vec, prirovnavanie k incestu ala egyptski faraoni je vec druha a titulovanie autorky psychotickou je vec tretia.
ale pekne sviatky aj tebe. vcera som dozdobila medovnicky a pernicky a dnes sa ide na fukane kokosky.
@bmuller z genetického hľadiska je to ideálne - dvaja geneticky cudzí ľudia. Spoločensky je to len a len o tom, kto sa v čom nájde, čo ho zrkadlí, to ho irituje. Evidentne na SK sa ľudia nachádzajú v rôznych témach a to riadne intenzívne. Tam to nikto neriešil, povedali mi to len ako kuriózny príbeh okolo ich zoznámenia. Predpokladám, že tu na koni by sa našlo zopár žien - ako inak - z "vyššej spoločnosti", ktoré by to nepredýchali 😀
@alaguema už vidím ako sa Slovaci stanu butlavymi vrbami pre lekárku a právnika z UK. Angličania zbožňujú ľudí z východnej Európy a vždy v nich hľadajú svojich priateľov, hlavne tie vyššie spoločenské vrstvy a nie je pre nich nič prirodzenejšie ako otvorenosť a potreba deliť sa s takýmito info. Keby som tam nežila, tak ti možno aj uverím... to si už mohla fakt zasadiť tento príbeh do Španielska, znelo by to vierohodnejsie ...
@sisaka ach, tieto koníkovské podozrievačky a konšpirácie 😂 Keď si tam žila, nenapadlo ti ani na chvíľku, že pri tom, aké je Anglicko kozmopolitné, nemuseli to byť vôbec angličania? Vôbec ti nejdem písať žiadne detaily ani nič dokazovať, lebo je mi to úplne ukradnuté. A o Španielsku vieš zhruba asi toľko, ako o UK...inak by ti bolo jasné, že generalizovať pri tak veľkom území, je vyslovená hlúposť, keď rozdiel medzi človekom z Andalúzie a obyvateľom Katalánska, je priepastný. Ale tak snáď si si aspoň urobila dobre na chvíľku 😉
@alaguema úplne som si urobila dobre.
Nemôžem za to, že píšeš v Uk som sa stretla, tam to nepríde divne takéto vzťahy ...a zrazu už vlastne nejde o UK pár. Tak napíšem v krajine xy to je normálne, poznám odtiaľ pár, ktorý boli príbuzní. Co s tým ma UK potom spoločne, miesto kde si sa s nimi zoznámila je úplne irelevantne. Ďakujem za pobavenie, rada sa zabavím takto zrána

@maciatkolulu nie, neviem, kolko surodencov mali moji stari rodicia z otcovej stravy. oni aj otec su uz mrtvi. starka mala tusim 3 bratov a starky ozaj netusim. nemam teraz kapacitu a moznosti po tom patrat, lebo na nete to nenajdem a riesit cez pol republiky matriky a fary mi pride dost scestna ... len dodavam, ze som VS vzdelana a pracujem v uznavanom odvetvi a mam aj isty spolocensky status. aby si ma nezaradila do - ako rada pises "nizsej spolocenskej vrstvy". tak zabedneny a namysleny clovek ako ty, nuz, co uz .. len aby si sa mala kvoli comu nadradovat ... b