icon

Môžem mať sex deň pred návštevou gynekológa?

17. máj 2022

Môžem mat milovanie deň pred návštevou gynekológie s tým, že nebude ejakulovat do pošvy ale mimo? Prečo sa to vlastne neodporúča.. Ďakujem za vysvetlenie.

stanulienkat
17. máj 2022

🙄🤔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

joesvk
17. máj 2022

Neviem o tom, že sa to neodporúča.
Mohol by to byť problém asi len v prípade, že ti budú brať nejaké výtery na možnú prítomnosť baktérií a mykózy. Aby neboli skreslené výsledky, lebo tam môže byť ešte spermatický hlien.

ankare
17. máj 2022

Môžeš.

petrapod
17. máj 2022

Neviem prečo,ale vždy sme malá horšie výsledky pri odberoch.

irusa
17. máj 2022

A to deň nevydržiš ????

petkasaurus
17. máj 2022

Pred cytologiou sa neodporuca..

sszuzu8
17. máj 2022

Ja osobne pred návštevou Dr sex nemám. To je také pravidlo a v každom vzťahu som si na tomto trvala. Môže to s kresliť výsledky odberu možno alebo keď dôjde k nejakému úrazu ranke poškodeniu no... Radšej nech som fit 😂

tuppuk
17. máj 2022

S tým som sa ešte nestretla, ale tak keď chceš mať kľud a srdiečko na mieste tak ten jeden deň počkaj 🙂

elizabet173
17. máj 2022

orál by nestačil, keď už nemôžete vydržať?

inga93
17. máj 2022

@elizabet173 nevies, ci nema naplanovanu aj navstevu zubara 🙂

elizabet173
17. máj 2022

@inga93 si zabiláááá

sticker
macilaci
17. máj 2022

Kriste pane 🤦🤦🤦🤦🤦🤦

autor
17. máj 2022

Vy ste niektoré naozaj.. Normálna otázka.. Zaujiamala som sa presne kvôli tomu ci to neskresli výsledky alebo niečo podobné.. Nie kvôli tomu, že po sebe skaceme ako zajace.. Ďakujem.........

elizabet173
17. máj 2022

je takým problémom si dať deň pred pauzu? Či fakt treba zakladať diskusiu pre každú kravinu? Veď sa jedná o jeden deň, nie o jeden mesiac 🙉 Nečuduj sa potom, že reagujeme tak, ako reagujeme

autor
18. máj 2022

A co ak partner chodí na týždňovky?.. Zase sa tu rieši úplne niečo iné.. A sú tu aj zbytocnejsie diskusie.

zuzanka2588
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
18. máj 2022

a čo keď chodí na týždňovky? Kde je ohľaduplnosť voči tebe? A keď má tehotná žena zakázaný sex celé tehotenstvo, plus šestonedelie, tak ako myslíš, že to prežijú?