Môžem mať sex deň pred návštevou gynekológa?
Môžem mat milovanie deň pred návštevou gynekológie s tým, že nebude ejakulovat do pošvy ale mimo? Prečo sa to vlastne neodporúča.. Ďakujem za vysvetlenie.
Neviem o tom, že sa to neodporúča.
Mohol by to byť problém asi len v prípade, že ti budú brať nejaké výtery na možnú prítomnosť baktérií a mykózy. Aby neboli skreslené výsledky, lebo tam môže byť ešte spermatický hlien.
Môžeš.
Neviem prečo,ale vždy sme malá horšie výsledky pri odberoch.
A to deň nevydržiš ????
Pred cytologiou sa neodporuca..
Ja osobne pred návštevou Dr sex nemám. To je také pravidlo a v každom vzťahu som si na tomto trvala. Môže to s kresliť výsledky odberu možno alebo keď dôjde k nejakému úrazu ranke poškodeniu no... Radšej nech som fit 😂
S tým som sa ešte nestretla, ale tak keď chceš mať kľud a srdiečko na mieste tak ten jeden deň počkaj 🙂
orál by nestačil, keď už nemôžete vydržať?
@elizabet173 nevies, ci nema naplanovanu aj navstevu zubara 🙂
@inga93 si zabiláááá

Kriste pane 🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Vy ste niektoré naozaj.. Normálna otázka.. Zaujiamala som sa presne kvôli tomu ci to neskresli výsledky alebo niečo podobné.. Nie kvôli tomu, že po sebe skaceme ako zajace.. Ďakujem.........
je takým problémom si dať deň pred pauzu? Či fakt treba zakladať diskusiu pre každú kravinu? Veď sa jedná o jeden deň, nie o jeden mesiac 🙉 Nečuduj sa potom, že reagujeme tak, ako reagujeme
A co ak partner chodí na týždňovky?.. Zase sa tu rieši úplne niečo iné.. A sú tu aj zbytocnejsie diskusie.
a čo keď chodí na týždňovky? Kde je ohľaduplnosť voči tebe? A keď má tehotná žena zakázaný sex celé tehotenstvo, plus šestonedelie, tak ako myslíš, že to prežijú?

🙄🤔🤦♀️🤦♀️🤦♀️