icon

Môžem začať užívať Dhupaston pri vynechanej menštruácii?

Dnes o 07:44

Dobrý deň prajem. Prosím chcem sa spýtať alebo aspoň poradiť či ste tiež neboli v podobnej situácii. Mám PCOS a môj cyklus býva tak 36 dňový.
Dnes už to je 48DC a stále som menštruáciu nedostala.
Tehotenský test tiež úplne negatívny. Môžem si nasadiť Dhupaston tabletky? Dávnejšie som ich užívala pred umelým oplodnenim na pravidelnosť menstruacie.
Gynekolog ma objednal az na koniec mája. Neviem ci mam do vtedy čakať. Dakujem za vaše názory 🤗 Želám pekný deň ❤️

anonym_7dda6f
Dnes o 08:01

@anonym_autor rovno ste sa mohli spýtať gynekologičky ,ona to musí schváliť nie my..

krasneleto
Dnes o 08:38

@anonym_autor sama si nic nenasadzuj... vyries preco nemas MS, zavolaj opatovne gynekologovi nech ti da termin hned.. porieste MS a dohodnite sa na duphastone...

janetinka27
Dnes o 17:14

@anonym_autor ahoj, duphaston sa nasadzuje po ovulacii.bezny gynekolog nema obycajne cas sledovat ovu u svojich pacientiek.su sposoby, ako zeny mozu sledovat priznaky pocas cyklu, kedy zena moze odsledovat napr.aj ovu
Problem moze byt u zien,ktore ovu nemaju alebo maju nedostatocnost zlteho telieska atd.
Progesteron je v cykle zeny velmi dolezity, bez neho vystelka maternice moze zhrubnut a po 15 rokoch aj zblaznit.
Kedy si si v cykle mala duphaston nasadit?