icon

Môžeme snažilkovať, ak mám mykózu?

gagirl
14. apr 2013

Mozeme sa snazit ak cakam coskoro ovulaciu a mam trocha mykozu?dakujem za radu

katka1981
14. apr 2013

Mozete, ale treba sa zbavit mykozy. Mne pomaha tea tree olej (pre mna je ucinnejsi nez cipky), ale daj si vysetrit imunitu, to moze byt problem, preco mas mykozu, ak ju mavas casto.

soldi
15. apr 2013

@gagirl mozete, ale mykozu si tym pravdepodobne zhorsis. ak sa bude opakovat, odporucam aj preliecenie partnera. caste mykozy nie su v poriadku.

maca_p
15. apr 2013

nechapem... chlap ti pekne podakuje, ked mu napuchne penis a bude sa musiet neustale skrabkat, co ho bude svrbiet... 😀 😀

jeemima
15. apr 2013

niekde som citala ze mykoza vytvara kysle ph a to zneskodnuje spermie

trish31
15. apr 2013

S mykozou by som ja osobne nesexovala,je to maximalne nehygienicke okrem ineho,mna by to ani nenapadlo...Ale tak,kazda sme ina...

melana
15. apr 2013

na mykozu je velmi dobry oreganovy olejcek,urobit si sedaci kupel,alebo par kvapiek na tampon a nechat posobit aspon 2 hod,alebo 2x2 kvapky na lacno,je vlastne aj na plesne alebo infekcia dychacich ciest,ja som snim na 100% spokojna

kamila.k.
15. apr 2013

Na mykozu odporucam zacat uzivat probiotika. A urcite by som som pockala a preliecila.

krasneleto
15. apr 2013

na mykozu odporucam preliecIt a nie sexovat...

modrofuzik11
15. apr 2013

urcite preliecit. mne pomaha canesten gyn.

lencika
20. apr 2013

urcite preliecit riskovat ze aj partner sa nakazi, odporucam canesten gyn to je jedno v akej forme

onino
22. apr 2013

prve musis to preliecit,lebo to dostane aj manzel.ja som mala tu skusenost,no potom som manzelovi povedala ze preco mi to nepovedal

1236jara
Odpoveď bola odstránená
anjelik2509
28. apr 2013

noo, tak to by som neriskovala...najprv preliečiť a až potom pracovať na mim 😉