Možné príčiny krvácania mimo menštruácie?
Ahojte baby vedeli by ste mi poradit
2 dni pozorujem ze si utieram krv ale absolutne netečiem jak pri menzese ani len naznak menzesu a dala som si dneska tampon a bol od krvi nie moc ale bola tam a pritom menzes by som nemala mat kedze mi to vychadza na koniec januara je mozne ze by to mohol byť znova menzes?
Posledny menezes som mala 30.12-2.1 a prave mi prebieha ovulacia ta začiatková , tak neviem nestretli ste sa niektora s tymto? Leno napisala som aj svojmu doktorovi ale zial mi este neodpisal. Tak len ci nahodou nevieze co by to mohlo byt. Ďakujem
@mima73 to je ako mozne?
@mima73 môžem sa opýtať či nemáš nejaké hormonálne problémy a koľko máš rokov? Ak nechceš verejne, tak kľudne do správy.
Tak na gyndu, moze to byt ok a nemusi. Toto musi pozriet gyn
počkala by som na lekára... na pohotovosť to nie je...
Ja by som nikam nesla. Na 90% ovulacia.
Krv vznika tak, ze aby sa uvolnilo vajicko pri ovulacii, musi prasknut tzv. Folikul. Predstav si to ako minicystu/ nejaky vacsi pupak. No, a okrem vajicka sa pri jeho prasknuti moze uvolnit aj trochu krvi.
Pokial by spinenie pretrvabalo viac dni, mozes ist lekarovi, ale pre jednorazovu zalezitost pocas ovulacie by som nerobila poplach.
@belle_vie ahaa dobre, lebo prvykrat sa mi to stalo tak neviem ze by to mohlo byť .. nikdy som taketo nemala , tak ma to prekvapilo
Vzdy sa lekar pyta, ci nekrvacam mimo menzesu. Som dost stara, ale nikdy som pri ovulacii nemala krv. Bez k mudr. On bude davat mudrejsie rady ako tu.
Tiež môže byť menštruácia pri veľmi veľkom strese.
Co je zaciatkova ovulacia?
Nemala si sex mohla prasknúť nejaká cievka?inak ja občas pri ovu mám tiež pol dňa jemne spinenie, ale môžeš mať aj polyp, myom
Žádnou paniku, stává se to- při ovulaci naraz klesne hladina estrogenu, na což může sliznice dělohy reagovat krátkým krvácením.
Pokud nemáš poruchy cyklu ci jine gynekologické potíže, tak neni treba jit ke gynekologovi, ani se strachovat.
No takze prisla som nato ze to mam znova menzes lebo krvacanie uz je intenzivnejšie , a ja som 3 roky po pôrode rodial som cisarsky a moje hormony a menzes to bola katastrofa aj ked som nekojila minimalne rok aj pol som nemala menzes potom som mavala ze 2 mesiace mi prisli normalne potom zas 4-5 mesiacov nic a takto som to mala furt a tetaz uz mam 2x v mesiaci menzes
to co pises nie je v poriadku. V pondelok zavolej k mudr a povedz jej co sa deje. 3 roky po porode a to, ze si nekojila nema nic spolocne s tym, ze mas teraz zdravotne problemy. A su to zdravotne problemy a ziadne krvacanie z toho ze ta boli hlava, ako to tu niektore podavaju. Kravacanie hore dole moze mat vela pricin od hormonalnej nerovnovahy az po rakovinu.
Okej, tu suhlasim ze uz je lekar na mieste. Ale neriesila by som pohotovost/ urgent, ale normalne sla svojmu gyn.

Veď píšeš, že máš ovuláciu, občas je pri nej aj krv.