Mykóza a kondóm
Ahojte...mohlo sa stať,že som dostala mykózu z kondomu?
Mám nového priateľa a s ním teda pouzivame kondóm (s predošlým priateľom som nepouzivala.
Kondómy boli aj klasické aj s tou príchuťou, či čo to bolo a pár dní na to mykóza.
Mohlo to byť aj teda z toho latexu?
Vďaka za odpoveď
@raja95 je pravda,že som poslednej dobe aj veľa vlhcenych používala 🤔 vraj to tiež není dobré 🤷🏼
Gynekológ povedal,že na umývanie vraj nestačí čistá voda ale aspoň to detské mydlo.
Tak teraz som v dileme, že keď sa doliecim, či mám používať mydlo, alebo len vodu, či ako 😅
No uvidíme, ďakujem za odpoveď ❤️
Ja som taktiež mala mykózu a gynekológ mi povedal že najlepšia je čistá voda tak urob ako ty uznáš za vhodné 😇 skús mydlo nejaké jemné a ak ti to nesadne tak klasika len voda.
Moze to byt z kondomu,skuste zmenit znacku, daju sa aj v lekarni kupit a jednoznacne na umyvanie intimny gel
@vellllo_70 no mala som chilly, to ma po krátkom čase začalo štípat, a potom Lactacyd a to mi tiež dosť podráždilo 🙈 tak skúsim len to detské mydlo a vodu
@silviazlat ja som skúsila chilly, a to ma po krátkom čase začalo štípat, a potom Lactacyd mi to tiež dosť podráždil :/
@pininka1 🤔 no asi skúsime nejaké pre alergikov alebo čo 😅 lebo pozor si dávame, ak je to občas bez, ale na druhej strane dieťa ešte nechceme,tak radšej s kondómom.
No a tie gély....používala som chilly a po krátkej dobe ma to začalo štípat, a Lactacyd mi to tiež podrazil :/
To sú len reklamné ťahy hentie gély. Gynella mam odskúšanú. Tiež som dlho hľadala kým som našla takú ktorá mi vyhovuje