Mykóza v tehotenstve
Ahojte 🙂 som v 14tt a mam strašne výtoky a strašne to svrbí a boli používam lactacyd miciu emulziu ale aj lactacyd obrúsky a nič nepomáha čo mam používať alebo ako to mam inač riešiť som s toho už na mraky
môže to byt s toho že používam intivky? alebo nechápem budem rada ak mi poradíte bojím sa že to ublíži babätku..vopred vám ďakujem
@nicoolmatusova choď ku gynekologovi dá Ti tabletu na vkladanie.Obrusky nepoužívaj zatiaľ ako prvá pomoc Canesten krém na natieranie a probiotika, žiadne sladké
@nicoolmatusova v tehotenstve je to bežné, aj celkovo v lete mokré plavky, stres, hormonálne výkyvy....len si nedávaj vkladacie tablety Canesten zatiaľ kým Ťa lekár nevysetri ja som mala mykozu po ATB a tiež som si vložila Canesten tbl. a vynadal mi nič vo vnútri nevidel len rozpustenú tabletu.musi zistiť či sú to len kvasinky či máš aj iný zápal bakteriálny a bude Ti asi robiť výter
Mne dr povedala ze v tehu pozor na rozne kremy a hlavne tablety ktore sa vkladaju.. treba ist k dr a ona/on povytiera zvnutra a uz lepsie poradi, ako skusat nieco co moze babatku ublizit
Ahojte pripájam sa.
Rada by som sa pýtala mamičiek hlavne tých čo mali od začiatku tehotenstva mykozu ako ste s tým bojovali? Lebo mňa to už psychicky položí ^^ mám predpísané nystatin galvex cipky uz 2.krát predtým som mala kremiky- aj na jedno použitie, čipky, rosalgin, no už fakt mi to vadí doberiem čipky no pred 2tyzdnami to tak bolo dobrala som 15ks týždeň som mala pokoj... po týždni znovu a mám zase tieto čipky len teraz mám problém ten že cítim slabsie svrbenie a dnes som mala výtok (Ale to ešte neriešim keďže to mohli byť zvyšky z capikov)
Ako ste to teda zvládli? Čo ste robili? Čo nerobili? Čo ste používali? Alebo ste si na to nepohodlie zvykli? Zlepšilo sa to po porode? Alebo nie?
Som zúfalá som v 21tt 😔😐

@nicoolmatusova Jedine k lekarovi, su na to tabletky... 🙂