Nafúknuté bruško po menštruácii a antikoncepcii
Dobrý deň chcem sa opýtať priateľka má už 3 dní nafúknuté bruško...berie antikoncepciu a minulý týždeň mala menštruáciu a keď dostane tak hneď prestane anti brat ... A stala sa taká vec že dostala menšie krvácanie a už to prestaň brat a na druhý deň nič a dostala riadne krvácanie až na druhý deň večer plus na konci menštruácie si už myslela že už nemá krvácanie lebo nemala celý deň tak to už zobrala a večer sme mali sex a začala krvácať... Takže chcem sa spýtať je problém že keď dostala malé krvácanie a potom nič až na druhý deň a už to nebrala problém? A tak isto či je problém keď to brala a ešte malá krvácanie ... Je chránená ?
@banan313 jak keď dostane, tak hneď prestane brať?
Aj počas pauzy je chránená.
Ups, a ona vie, ako to ma užívať? To nie je tak, že tri dni zoberie, začne krvácať, tak prestane. A o dva dni zacne zase brať. Na to je presný "rozvrh" podľa cyklu.
Priatelka si mala precitat pribelovy letak k antike, ty si si ho mohol precitat tiez. Ked ho nemate, je zo zakona dostupny na internete. Takze si otvorte Google a hladajte, citajte, budete vediet. Pretoze z toho co ty pises ani srnky netusia o co vlastne ide.
Tabletky sa neberú podľa krvácania ale ako je určené. Ak berie tak chaoticky ako píšeš má celý cyklus rozhodený. Nesexujte kým si neprečítate kedy má brať.
Tabletky sa neberú podľa krvácania ale ako je určené. Ak berie tak chaoticky ako píšeš má celý cyklus rozhodený. Nesexujte kým si neprečítate kedy má brať.
@januska12323 ja by som povedala, ze nemaju sexovat, kym slecna nepojde ku gynekologovi a ten neskontroluje ako na tom vlastne je. Kludne moze byt aj tehotna, to uz je na citanie pribaloveho letaka dost neskoro...
Ono to bolo tak že ona išla ku gynekologicke a ona jej povedala ako to má brať
Ono to bolo tak že ona išla ku gynekologicke a ona jej povedala ako to má brať
@banan313 a zjavne nepochopila, lebo vacsina antik sa berie 21 dni aktivna tableta a dalsich 7 dnu bud placebo tabletka alebo neberie sa ziadna a na 29. den sa zacina brat dalsi blister bez ohladu na to ci bolo, ci nebolo krvacanie ake silne bolo a kolko trvalo.
Mate v tom obidvaja hokej. Ten papierik v krabicke s liekmi tam nie je preto aby blister nehrkal, ale je to informacia co su to za lieky a ako sa maju uzivat.
Vy mate 13 alebo nejaku diagnozu ze nechapete ako sa ma brat antikoncepcia ?

@banan313 brucho,je to brucho a nie bruško