icon

Nahromadená krv

11. jan 2022

Ahojte.Prisla som sa sem vyrozprávať.Pojdem aj k doktorovi,ale potrebujem sa zdôveriť aj vám.☹️
O chvíľu mám 39 rokov.2 krát sme boli s mužom v CAR,kde sa nič nepodarilo.No a od toho času som už aj dva krát prirodzene otehotnela,ale v oboch prípadoch aj potratila.Az teraz mi zistili že mám poruchu zrážanlivosti krvi.Dali mi aspirin.Mam problém aj s ovuláciu,užívam Inofolic combi.To druhé otehotnenie sa mi zadarilo pár dní po chromopertubacii,no tiež to odišlo.Teraz mám ten problém,že nemám menzes.Mala som iba spinenie pri utreti .Tehotná nie som,testy sú negatívne.Mam pocit,akoby nahromadena krv sa mi nevedela dostať von.Existuje také niečo,že sa mi zastavil menzes kvôli psychike?Alebo to pár minútové spinenie brať za menzes?

luccija
11. jan 2022

Skôr máš hormonalny problém.Na poruchu zrazanlivosti sa dáva len Aspirín?všetko ries s lekárom...žiadna nahromadené krv nie je

autor
11. jan 2022

@luccija zatiaľ mám užívať iba aspirín a ak by som mala že mi vyjde tehotenstvo,tak fraxiparine a samozrejme pravidelné kontroly.Ja sa snažím všetko riešiť s lekárom,len už občas mám pocit,že už mu leziem na nervy.minule keď som mu tam prišla s tým,že mi mešká dva týždne,povedal že to je normálne v mojom veku a odporučil má opäť do CAR.

dievcacitajucelist
11. jan 2022

A koľko máš rokov, že to Dr hodil na vek?

autor
11. jan 2022

@dievcacitajucelist uvádzam v príspevku že mám o chvíľu 39

dievcacitajucelist
11. jan 2022

Aha, prepáč nepozornne som prečítala...pýtam sa preto, lebo ja som otehotnela v 40-ke a teraz mam 42 a menštruácia mi nevynechava nikdy...

autor
11. jan 2022

@dievcacitajucelist no tak to je potom super 👍