Náročná situácia s gynekologickými vyšetreniami na Slovensku
Ahojte naše zdravotníctvo je katastrofa jeden gynekológ mi povedal že je to ok ale keď som to ukázala mojej gynekologické bola podráždená že ju stým obtazujem. Tak ja tedaz neviem

@zemanova28 ja mám také nervy na toto.mam 4eho gynekológa,tiež sa so mnou nechcú baviť.chcem len vylúčiť,či nemám hormonalny problém.aby som si mohla riešiť ďalej.kazdy gynekológ mi povie,máte pravidelnú menstruaciu.nemame sa o čom baviť.aky je problém,pozrieť si profil (sama si to zaplatím) a vysvetliť pacientke.ja už tiež neviem.mam 4eho gynekológa,každý ma odbil
Počula som ,že sú viacerí na to alergickí.akoze prečo?
@sisa_s vek 33 a dĺžka cyklu 28 dní.
@pe_mi aj ja mám už asi 3 gynekológa boli na mňa protivny žiadne vysvetlenie ale ja sa tomu nerozumiem tým hodnotám. Ale veď ja nemám normálny menzes iba do mňa pichanie injekcie a tabletky ale ja už chcem žiť normálne a nie každý mesiac ísť ku gynekologivi
@zemanova28 faza cyklu, nie dĺžka. Máš tam aj referencne hodnoty tak ak vieš v ktorej fáze si bola tak vieš pozrieť ci sú hodnoty v norme.
@gejb to netuším keďže menzes nemám.
@zemanova28 ak na to gynekolog serie tak ho zmeň.
Ale ak nemas menzes tak to budu asi rozhádzané hormóny tak smer endokrinolog. Vymenny lístok nech ti vypíše gynekolog alebo všeobecný.
@gejb pichá iba do mňa injekcie a dáva mi tabletky a ja som už stoho na nervi. Neviem čo si mám už otom myslieť.

A co ti treba vysvetlit? Ved odbornik ti povedal, ze ok...ako to mame interpretovat, ked o tebe nic nevieme, vek, faza cyklu atd...