icon

Následky prvého pohlavného styku

ddmc
18. máj 2014

Dobrý den mám 17 rokov a pred dvoma dnami som s priateľom prišla o panenstvo...na začiatku to nešlo nevedel do mna ísť a hrozne veľmi hrozne to bolelo mali sme aj gél..potom to už išlo ale v poriadku aj bolesť ustúpila...Teraz dva dni potom som sa pozerala dole zrkadielkom a ked si roztiahla pysky tak som na vchode do pošvy úplne dole zbadala také dva žlté akokeby lupienky nie pupáky...zobrala som tyčinky a prešla tým a vata ostala žlto červenkastá potom neskôr som aj cítila také jemné štípanie....vyzeralo to akokeby som nola úplne dole v tom rohu natrhnutá trochu a toto sa tam vytvorilo...vyššie ako bola panenská blana tak na boku som aj na jednej strane taká fialová...milovanie bolo veľmi bolestivé a síce s dostatkom gélu ale je možné že došlo k zraneniu..teraz mám obavy nezhorší sa to ? mame to povedať nemôžem nejaký krém alebo niečo čo by mohlo pomôcť ?? na nete som čítala že sa to dá dokopy aj samé ☹ ja viem že to sem asi veľmi nepatrí ale naozaj neviem kde by som sa mohla spýtať

elina25
18. máj 2014

omg,ešte že už je zajtra pondelok....

ddmc
autor
18. máj 2014

Normálne sa pýtam....každý by bol trochu nesvoj a mal obavy 😉

apollo13
18. máj 2014

@ddmc az budes raz tlacit von 3-4kilove dieta to teprv bude labuzo 🙂

renatka100
18. máj 2014

@ddmc skus si robit repikove obklady to urcite pomoze, repikovy caj kupis v lekarni a mozes ho vyluhovat a dat do lavora alebo priamo na vaticku a prikladat. Urcite to pomoze

ddmc
autor
18. máj 2014

Dakujem 🙂

klarionela
18. máj 2014

asi bych sla na gyndu....aspon ti rovnou predepise antokoncepci.... 😉

luciamm
18. máj 2014

@ddmc nič si nerob zo sprostých poznámok. Určite choď k ženskému, netreba sa hanbiť a zanedbať to. Vieš domáca liečba ti môže aj uškodiť.Nabudúce viac gélu a uvoľnenia 😀

amadora
18. máj 2014

@ddmc ja som po prvom styku krvácala 4 dni, bol to brutál :-P našťastie to prešlo samé. neboj, bude to v pohode. ak by to neprechádzalo tak choď potom ku gynekológovi

lulu369
18. máj 2014

@ddmc presne ako píše amadora, ak to po pár dňoch neprejde samo, tak choď radšej na gyndu...ale čo sa týka prvého sexu, tak pre väčšinu z nás je to nie veľmi pekný zážitok aj keď je to z niekym koho "miluješ". mňa to tiež veľmi bolelo, dokonca som bolesť cítila ešte aj druhý deň, no potom to prešlo samo 😉

sheila72
18. máj 2014

@ddmc ak nechceš chodiť s nejakou banalitou ku gyn, opýtaj sa online gynekológa, napr.na gynda.sk. Pretože tuto nenájdeš odborníka, ktorý by ti vedel adekvátne poradiť, len laické názory a tie sú ti na prd...

mirkava
18. máj 2014

@ddmc radím doktora, nikto z tade to nemože posúdiť... určite choď...

lauricka
18. máj 2014

nic nie je banalita, lekari su zvyknuti, normalne chod na prehliadku, pre istotu. Repikovy kupel je urcite fajn.

petka1075
18. máj 2014

@ddmc urcite chod k lekarovi, ak tam mas nejaku trhlinu, mohla by sa zvrhnut na zapal a zbytocne by sa vsetko skomplikovalo, inac mozes krvacat aj nabuduce, mozno este pri dalsich 4 pohl. stykoch

ddmc
autor
19. máj 2014

Dakujem veľmi pekne ked to neprejde do pár dní určite sa obrátim na doktora už 🙂