Natiahnutá vagína
neviem, či sa niekto nebude smiať, ale všimla som si, že mám natiahnutú vagínu...som panna, a vždy som ju mala inú, a teraz je hrozne natihanutá, aj hrádza, je to normálne vekom? chodím už ku gynekológovi a ten ma vyšetroval aj sondou, je to tým, ež sa natiahla? to už takto ostane? celá je zväčšená, viem, že zmeny vagíny bývajú po pôrodoch, ale ja som ich nemala...nevadí to, ak je takto natihanutá zvonka celá? aj s hrádzou? mám 37 rokov. to sa asi neupraví už samo? býva to takéto aj po sexuálnych stykoch a vyšetreniach u lekárov? aj po pôrodoch? máte to tak niektorá? predtým som bola úzka, ani prst nevošiel,a teraz ej ešte aj hrádza posunutá nadol od natiahnutia...
@esmera50 ale súvisí... Teraz už píšem skutočne bez akejkoľvek srandy, a nijako v zlom. Vyhľadaj pomoc, lebo je ľahko mozne, že o dáky čas zase v myslíš nejakú blbosť s vlastným telom, a to sa nemusí už dobre skoncit.Nestačí ti vyfucane kozy a hrádza po kolená?Co keď bude sa to o rok zdať, že zle hltas a zješ nejakú kovovú trubicu, aby si natiahla hltan? Ako už preháňam, ale reálne mam pocit, že tie lieky od psychiatra sú zlé nastavene
@jaskolka áno, ja zvládam všetko :D A o mojich prsiach mi to nepríde vtipné, mne je do plaču, keď sa na ne dívam v zrkadle, šetrím na plastiku a modlím sa, aby mi tu na SLovensku vôbe nejaký chirurg pomohol, na tom ozaj nie je nič k smiechu...K tomu mám rôzne alergie a zápaly v tele, tie najprv musia preč, až potom ma môžu operovať, vagínu riešiť ani nebudem stíhať...Mám eprmanentné rpoblémy so zdravím už celé roky. Narazila som na idiota z netu, ktorého nechceli riešťi ani policajti, a ostal mi len pošpatený hrudník. A z pohľadu naň mám ešte väčšie psychické problém, než doteraz, operácia bude vykúpenie, ak sa podarí, lebo zničil prváe prsné bradavky
na štúdium sa rozhodujem
@esmera50 ty máš pravdepodobne nejakú posadnutost vlastným telom a panicky strach zo sexu. Nie som psychiater, ale zrejme aj tvoje telesne problémy(alergie zápaly) všetko to súvisí s tým, čo si zažila v minulosti. Až teraz si písala, že užívaš také lieky aj že sa ti zrútila rodina a zažila si stresy. Ako viem, že diskusia bola vtipná, ale tetaz už to nie je sranda. Nepotrebuješ plastiky, ale poriadne liečenie psychiky. Aj hospitalizaciu možno. Počula si o psychosomatike? Lebo z posledných príspevkov mi prídeš ako klasický príklad.
@esmera50 tak snad uz si si pracu nasla, lebo ako nezamestnana si tazko zaplatis vsetky tie plastiky... prsia, hradza... ktovie ci aj s tvarou budes spokojna po 40, ked zacnu viecka ovisat.... ale zbytocne sa myslim stresujes, sex ti realne z dlhodobeho hladiska nehrozi, tak kto by ti to okukoval? radsej investuj energiu do riesenia inych problemov
OK. Takže predpokladajme, že si žena. Vzhľadom k tomu, že ja som tiež žena, mám vagínu, aj hrádzu, aj prsia, navyše som mala sex, bola som tehotná, rodila som (aj keď nie cez vagínu) a som od Teba podstate staršia, mám istú predstavu, ako ženské telo funguje, čo je možné a čo nie. Myslím, že sa príliš sleduješ. A že to s tou Tvojou vagínou a prsiami vôbec nebude také zlé, ako to opisuješ. Že je to proste len v Tvojej hlave. Niečo ako, keď sa vychudnutá anorektička stále vidí, ako tučná. Ak by niečo nebolo v poriadku, Dr. by si to všimol a minimálne by to spomenul.

@esmera50 A prsia ako vysvetlíš?