icon

Natiahnutá vagína

esmera50
16. sep 2021

neviem, či sa niekto nebude smiať, ale všimla som si, že mám natiahnutú vagínu...som panna, a vždy som ju mala inú, a teraz je hrozne natihanutá, aj hrádza, je to normálne vekom? chodím už ku gynekológovi a ten ma vyšetroval aj sondou, je to tým, ež sa natiahla? to už takto ostane? celá je zväčšená, viem, že zmeny vagíny bývajú po pôrodoch, ale ja som ich nemala...nevadí to, ak je takto natihanutá zvonka celá? aj s hrádzou? mám 37 rokov. to sa asi neupraví už samo? býva to takéto aj po sexuálnych stykoch a vyšetreniach u lekárov? aj po pôrodoch? máte to tak niektorá? predtým som bola úzka, ani prst nevošiel,a teraz ej ešte aj hrádza posunutá nadol od natiahnutia...

viestta
Odpoveď bola odstránená
esmera50
autor
17. sep 2021

@jaskolka po pôrode bývajú ženy možno ešte tesnejšie, podaktoré, ako som počula, vďaka šitiu...

esmera50
autor
17. sep 2021

@fleur1111 nuž ale píše to žena, a som to ja, som skutočná

taskataska
17. sep 2021

@viestta jedine...

odbavovat sa cez 9 stran na tesnosti dierky a rucnych masazach...to chce specialny talent

esmera50
autor
17. sep 2021

@momusik až na to, že ja nie som jednoduchá, možno tá pani bola, nepoznám ju, tak nemôžem posudzovať...

jaskolka
17. sep 2021

@esmera50 no ale potom nerozumiem, ako si dokázala sa tak rozdrapit len "rukami"ked pri pôrode vyjde von dokonca dieťa. Nie všetky ženy su site, navyše mnohé aj cvičia s Aniballom, teda sa vedome z padnych dôvodov "roztahuju" a predsa im to tam všetko sa stiahne takmer do pôvodného stavu. Teda, skutočne reálne si neviem predstaviť, aby sa panna takto sama doriadila, len preto, že jej to nejakypriblbly doktor nakazal, lebo sa nevedel do nej dostať, čo je tiež prakticky nereálne, keďže sa vyšetrujú aj maličké detičky, ktoré na 100%su užšie ako si (možno) údajne bola ty. Hádam nebudeš tvrdiť, že si v 37 rokoch užšia ako 2 ročne dievcatko. Existuje zrasteny alebo čiastočne zrasteny hymen, ktorý pravdaže znemožní vstup do pošvy, ale v takom prípade by si to normálne doktor Všimol a postupoval by inak. Odporučil by chirurgicke narušenie hymenu, alebo dokonca plastiku
Ale určite na 100 % by nekazal rozdrapovat si posvu rukami, bože nebeský, to len úplný magor by odporučil.
A si si istá, že si nerobili len srandu, že naťahujte sa rukami? Lebo fakt toto vážne nemôže nijaký odborník povedať

h2
17. sep 2021

@esmera50 Ja už tomu prestávam veriť. Mala si ju takú, že ani prst, ani tampón si tam nevedela strčiť a teraz ju máš zrazu rozťahanú, že Ti visí až neviem kam. Nemala si sex, nerodila si. A aj prsia máš rozťahané po použití nejakej divnej metódy. Začínam si myslieť, že vôbec nie si žena, panna. Panny, ktoré čakajú so sexom do manželstva, také veci nerobia. Tipujem, že si nejaký chlap, úchyl s malým penisom, neschopný nájsť si normálnu babu, tak sa chodí ukájať písaním takýchto sprostostí na ženské fórum. Normálne uvažujem, že nahlásim príspevok, nech to tu zmažú. Ale beriem ohľad na baby, ktoré sa tu na tom bavia 😁, takže to neurobím.

jaskolka
17. sep 2021

@h2 👍👍

jaskolka
17. sep 2021

@h2 ja to vravím od začiatku, že toto bude nejaký úchyl, vôbec nie žena, lebo nemá šajnu o vyšetrení len splieta, ako si asi to predstavuje podľa časopisov, že to asi vyzerá
Len žasnem, ako reaguje a aké hlúposti stále dokáže pridať na každý komentár.

esmera50
autor
17. sep 2021

@jaskolka už stý raz píšem, že som reálna žena, a žiadny úchyl, ak ste inteligentné, a nie jednoduché, ako titulujete mňa, tak to isto dokážete pochopiť!

esmera50
autor
17. sep 2021

@h2 panny čakajú, ale mňa to prestalo baviť, to čakanie

esmera50
autor
17. sep 2021

@h2 urobťi to môžem ja, ak chceš, nie je problém

esmera50
autor
17. sep 2021

@jaskolka no pozri, už po stý krát píšem, že mi nikto nekázal rukami sa rozťahovať, ale že mi to odobrili, keď už bolo po tom!

esmera50
autor
17. sep 2021

ak je záujem, pokojne nechám diskusiu zmazať...stačí len napísať

zildo
17. sep 2021

@esmera50 bohyňu, nájdi si niekoho.ten ťa vylieči.

jaskolka
17. sep 2021

@esmera50 tak na niektorej strane si písala, že ti to odporučila gynekologicka
A teda keď ti to nikto neukázal, prekristove rany, ako tu to napadlo, takú debilinu robiť? To radšej si mala dávno sexovať, alebo si kúpiť vibrátor, a nie robiť tie sprostosti s posvou. Lebo sorry, 37 ročná panna s vyfucanymi prsiami a samonatiahbutou ****je až sok pre chlapa. A keď mu povieš, že to sama si urobila, tak normálny chlap radšej vezme roha, lebo bude pochybovať o tvojom zdravom rozume. O ňom už pochybujem od takej 2 strany aj ja, lebo toto nie je normálne, čo vyvadzas. A byť tvojim doktorom, tak ti nie ze odobrim toto rozdrapenie tej ubohej dolu, ale ta pošlem za iným odbornikom. A nie plasticky chirurg to nebude
Myslím ze taky normálny sex pred 10 rokmi by ti urobil lepšie. Ako čakať do úplného zblbnutia, a navyše s vytahanou onou...

esmera50
autor
17. sep 2021

@jaskolka no áno, bola to hlúposť, to priznávam...ale takto ma vyšetrili poriadne aj zvnútra

esmera50
autor
17. sep 2021

@jaskolka áno, máš pravdu, nemala som to robiť...ale lekár mi vravel, že ja si tým sama ublížiť nemôžem, že sa to znovu zatvorí, že to nevadí, tak enviem...ja riešim hrádzu, tú som si sama nepokazila asi...keď je vagína elastická, možno sa sama ešte stiahne časom, ale tá hrádza už zrejme nie, inak písala som včera odborníčke, ktorá odpísala, že pokiaľ som nemala sex, tak by plastickú operáciu hrádze ani neriešila, že sa muž na to nebude pozerať :D tak ma potešila

esmera50
autor
17. sep 2021

@zildo to nie je vtipné...

jaskolka
17. sep 2021

@esmera50 a nebol lepší na to sex? Ako mam kamošku 40 ročnú, čo je panna, lebo "si to chráni a muž to ma tiež robiť" ale podľa mňa kompletna nie je. A stokrát opakujem, je možné aj vyšetrenie u uzulinkej panny, dokonca u malého dievčatká, tak keď to nemohol tvoj doktor, tak bud je diletant, alebo si tam na koze predviedla divadlo, že umieras od bolesti, čo tiež je sorry ale absolútne tvoja hlúposť, lebo dospelý človek vie už vydržat aj nepríjemné veci a neverím ze by to až tak bolelo, že by si narkozu potrebovala. Keď žena zvládne pôrod, neexistuje, aby nezvládla jedno vyšetrenie. Aj keby to bolelo.
Takže teraz máš vyfucane prsza, vytahanu onú, žiadneho adepta na sex... A len preto, že sa bojíš, že to by pri sexe bolelo... No zbohom rodina.... 🙉
A muž možno neriešil by tvoju hradzu, ale keď mu povieš, že čo si porobila.. Neviem, ale keby mne toto vykladál chlap, že si natiahol penis, alebo niečo podobné sám rukami, tak skôr budem mat pocit, že je to blázon, a čím skôr ujdem. Nie ze sa s ním vyspím.

esmera50
autor
17. sep 2021

@jaskolka nič som nepredviedla, skrátka sa do mňa nemohl dostať sondou, on chcel sondou...a ak sa mužovi nebude páčiť, môžem ísť na operáciu, ak mi ju zaplatí, iné riešenie už enviem nájsť, pokiaľ sa to nestiahne samo, a možno časom aj hej
ja soms a na koze držala statočne, hoci som bola uzučká a držala som so zaťatými zubami, keď do mňa išiel sondou, no ďalekos a endostal veru...hneď ju odložil, možno som bola až príliš stiahnutá nepoužívaním dolných svalov,

saganka
17. sep 2021

@esmera50 no ja by som bola za to, aby si sem dala foto danej "roztiahnutej hradze", zvysok fotky zretusuj... dokazes, ze si zena a zaroven ti povieme, ci to mas ozaj az take nestandardne, aby si sa obavala, co to spravi s potencialnym adeptom... potom zmazes..

jaskolka
17. sep 2021

@esmera50veď píšem, že diletant. u panny sondou nasilu nijaký doktor nebude sa snažit. Alebo použije detské spekulum a sondu. Ale očividne ty máš iné problémy a nebude to len hrádza a prsia

esmera50
autor
17. sep 2021

@jaskolka čítala som po fórach aj to, že mnohé kočky - panny mali problém so sexom, lebo boli príliš úzke, a to ma hodne vydesilo...tak som sa postupne rozťahovala, to nie naraz, "nerozdrapila" som sa, to určite nie, len postupne, jedne prst, pridala som ďalší o dva mesiace a tretí, to sa potom stiahlo trocha aj tak...mňa trápi skôr tá hrádza

esmera50
autor
17. sep 2021

@saganka super nápad, ael možno, až si vyliečim infekciu :D predsa len...uvidím ešteže sa podľa vagíny nedá identifikovať, ako vyzerám, ak tu niekto náhodou stretne na ulici :D :D :D

jaskolka
17. sep 2021

@esmera50 vieš, ako pozerám tvoje ostatné príspevky(prsia, štúdium, koloidné striebro, paneurópsky škola, štátnice z jazyka) a Topka je táto rozťahovana posva , tak skutočne úprimne bez srandy a bez urážky vravím, vyhľadaj psychológa. Možno by pomohol úplne najviac.

h2
17. sep 2021

@esmera50 Nie, prepáč, asi som teda jednoduchá, ale toto ja pochopiť neviem. A áno, máš pravdu, že panny čakajú. Ale keď sa nejaká panna rozhodne, že už čakať nechce, tak si proste niekoho nájde a má s ním sex. Nezačne s prípravou rozťahovaním vagíny a "nafukovaním" pŕs. 🤦🏻‍♀️

esmera50
autor
17. sep 2021

@h2 ale ja som práve nechcela, aby ma to pri sexe bolelo a nešlo to...preto som to skúsila sama, čo už, mala som dosť pokročilý vek a trápilo ma to, pripadala som si oproti iným dievčatám menejcenná

esmera50
autor
17. sep 2021

@jaskolka možno mám iný problém...beriem lieky od psychiatra, lebo po skončení školy sa mi všetko zrútilo, nevedela som, ako ďalej v živote...ale to nesúvisí s týmto

jaskolka
17. sep 2021

@h2 a predtým ešte pôjde študovať záhradnú architektúru, dá si štátnicu z jazyka, strihne to cez Paneurópsku vysokú školu a určite to bude všetko s koloidnym striebrom v zásobe ...