Navretá žila na veľkom pysku v tehotenstve
Ahojte mali ste niekto návretu žilu v tehotenstve (25tt) z vonkajšej strany pysku?
Neboli - len som si to všimla dnes pri holení
Gynekológ mi na to pozrel a povedal ze sa to rieši až po pôrode keď sa to zhoršuje. Lebo som bola vystrašená z toho keď som to tiež náhodne zbadala pri holení.
Ešte si pamätám jak tesne pred pôrodom som sa na to opýtala ďalšieho gynekológa v pôrodnici ci nebude problém rodiť normálne keď mám tu žilu vonku. A on mi na to hovorí s úsmevom ze uvidíte ešte koľko vam po pôrode povychádzajú žilky 🤦♀️
Ale zmyzlo to takmer hneď po pôrode
@mikitilik29 ja tiež som pozerala že čo to je … a bolelo tá to pripadne robilo nejaké tazkosti ? Kedy cca si to zbadala ? Náhodou s tehu cukrovkou to nemalo súvis ? 🙂
@simca06022011 tehu cukrovku si nemala ? Dakujem
@myrra81 prosím a tehu cukrovku si nemala ? Nemalo to súvis.
@kylie1983 tehu cukrovku si nemala prosím ? Nemá to súvis?
Mne sa tiez urobila, ukaza som dr, jedine co povedal aby som pri holeni bola opatrna, hned ako som porodila tak bola fuc, nastastie ma nebolela ani som ju necitila, nic som nebrala
@valilienka2 dakujem ti - od akého tt si to mala a malo to súvis s cukrovkou? Či to nie.
Cukrovku som nemala, asi od nejakeho 6 mesiaca som to mala
nebola som na tom teste, mozno som aj mala. pri prvom babatku som mala cukrovku ale babatko netlacilo na tu zilu
Vôbec ma to nebolelo. Náhodou som to zbadala v zrkadle keď som sa holila pred kontrolou u gynekológa. Neviem ktorý týždeň to bol ale už pokročilý keďže som už musela pri holení používať zrkadlo 😂
Cukrovku v tehotenstve som nemala
@valilienka2 dakujem 🙂 čiže vôbec sa to nerieši hej ? Nie je to nejako nebezpecne pre babo
Prechadzat sa mozes, len jaiz som nemohla moc dlho, mala som koli tomu bolesti. Krcova tila mi isla cez celu nohu ešte a nevladala som tolko chodit.
autorka,
nueje to nebezpecne, len bolestiveva neprijemne- tebe. Babo z toho nic nema.
Ano. A cela lava strana od brucha dole..
Jasne, ukázala. Povedal ze to mám este dobre, niektoré ženy vraj maju kŕčové žily ako hrozno 😀 Stiahlo sa to do pár týždňov po pôrode, úplne. Nemaj strach.
Dr sa vyjadril ze babo proste tlaci kde nemá, hned porodom sa to upravilo
Baby a nemáte nejaké rady ako s tým bojovať okrem liekov a atd… resp. Keď ste ich mali od Poľky tehotenstva.. tak do konca tehotenstva sa to veľmi zhoršilo alebo nie?

@mikitilik29 a počas tehu to neriešili ?