Návšteva gynekológa - nepravidelná menštruácia

luciabasistova
9. apr 2023

Ahojte, vo štvrtok som bola pri gyn s problémom nepravidelnej menštruácie. Gyn mi spravila ultrazvuk, vravela že mám vysokú sliznicu a pichla vyvolavacku. Od soboty mám niekedy (nie stále, len ráno) bolesti v podbrušku. Menzes neprišiel zatiaľ. Čo vlastne znamená vysoká sliznica? Testy som si robila a vyšli negatívne. Ďakujem

katarina14
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciabasistova
autor
9. apr 2023

@katarina14 včera som mala taký priesvitný natahovaci výtok

katarina14
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciabasistova
autor
9. apr 2023

@katarina14 aj keď dnes vyšiel negatívny test?

mamina7070
9. apr 2023

treba cakat do dvoch tyzdnov by mal prist menzes mohla si mat anovulacny cyklus

mikadooo
9. apr 2023

@luciabasistova vysoká sliznica znamená aj to, že by si mala dostať čoskoro menzes. Ak teda nie si tehotná. Vysoká sliznica je v podstate posledné štádium pred menštruáciou.

janetinka27
9. apr 2023

@luciabasistova pockaj na ms, mne po vyvolavacke prisla ms obycajne od 7-16 dni, ale moze to byt aj tehotenstvo, uvidis

patus_2
10. apr 2023

@luciabasistova ja by som sa na nepravidelný menzes pozerala inak. To, že po vyvolávačke ho dostaneš, to je síce fajn, ale úplne k ničomu, pretože to nerieši problém. Pokiaľ si zdravá, nemaš žiaden problém, tak skús si sledovať cyklus. Či vôbec máš ovulaciu, či ovulácia nie je posunutá (vtedy bude posunutý aj menzes), aký dlhý čas máš od menštruácie do ovulácie a od ovulácie do menštruácie. Prípadne to podporiť bylinkami, vitamínmi, minerálmi, cvičením.... Trošku spoznať svoje telo a porozumieť mu, prečo niekedy funguje tak a niekedy inak.

monka206
Odpoveď bola odstránená
Zobraz