Nečakané krvácanie
Ahoojte baby pišem sem dnešny zažitok nakolko sa mi to ešte nikdy nestalo.. ms mi chodi cca pravidelny par dni odchylka ms mavam tak do 5 dni stredne silnu ziadne bolesti hrudy nic... posledna ms mi skončila tento tyžden v stredu dnes som sa zobudila asi o 8 na divny pocit .. vsade krv po nohach ledva som prešla na wc bolesti hrudy krvi hned som skončila v sprche dala noretisteron lezala cely den krvacanie od vtedy ustupilo hrudy ani nič podobne už nebolo samozrejme idem pondelok lekarovi ale chcem sa spytat ci ste to niektora nezažili lebo ma to trocha aj vylakalo... dakujem za každu odpoved 🙂
Sem tam som to mala, ze na konci ms alebo po skonceni prislo fakt silne krvacanie nárazové a kusky velke… vraj to je z podstielky z maternice. Boelsti preto, lebo to prechadza cez krcok maly, uzky…. Bola som poslana na hematologiu.
Ja by som na tvojom mieste letela na pohotovosť a nebrala žiadne lieky len tak sama od seba, už vôbec nie hormonálne. Prečo nejdeš k lekárovi? na čo chceš čakať do pondelka? idú z teba hrudy krvi a ty ležíš v posteli. Možno sa to tam v tebe hromadí. Ja by som teda do pondelka nečakala. Radšej ísť zbytočne, ako nečinne čakať.
@bezmena18 nepíšeš vek od toho sa to môže odvíjať tiež. Mne sa to stávalo že cyklus od buka do buka - hormóny rozhodene, organická príčina v tele -nabuduce si už sama také silné lieky neber - ako píšu dievčatá - smer pohotovosť tam tá lepšie vyšetria a posúdia aký liek aktuálne potrebuješ. Ja som napríklad pri tomto nebrala norethisteron.
Ako ťa vôbec napadlo dať si Norethisteron? Keď si takto dávaš krížom krážom hormóny, tak sa nečuduj, že krvácaš hocijako.

Noretisteron nie je lentilka,mala si ist na pohotovost alebo tam aspon zavolat a poradit sa.