icon

Necitliva vagina po pôrode

Dnes o 13:21

Asi píšem dosť neskoro a mozno to bude aj znieť divne, ale niesom troll a tema je reálna.
Pred 4 rokmi som prirodzene porodila dcérku, nebola ani nejak velka, mala 3800g a 50cm. Nastrih nebol, pôrod bol vyvolavany cipkom, (nie balónikom) lebo som už pár dní prenášala. Čakala som ze to bude katastrofa ale vďaka bohu, a asi aj vďaka širšej panve, to take hrozne nebolo, a raz dva bola von. Bol to môj jediný pôrod zatiaľ. Jasne, čakala som kým sa vsetko zahojí, citala som aj o zmenách ktoré pôrod môže spôsobiť,ale už je to aj dlhá doba, no stále mam pocit, akoby som stratil citlivost vo vagine. Mam ju akoby širšiu, počas sexu s manželom to už necítim tak ako predtým, proste už to nieje ono. Čakala som ze sa to vráti do normalu ale nestalo sa. Mate takú skúsenosť? Co by ste mi poradili prosím?

anjelicek26
Dnes o 13:25

Posilovanie panvoveho dna, venusine gulicky, pravidelne si skusala pouzivat/cvicit aspon tri mesiace v kuse? Konzultuj to s gynekologom, ked sa ti nieco nezda. Kludne nieco takehoto, ma to dokonca appku 😂 https://de.perifit.co/products/kegel-exerciser-...