icon

Nedostatok laktobacilov v pošve

6. jún 2026

Ahojte nemá niekto skúsenosť s nedostatkom lactobacilov?

Čo vám pomohlo? Ja už som vyskúšala všeličo a problémy pretrvávajú.

Dakujem

simsalabim
6. jún 2026

@anonym_autor kolko mas rokov? Co vsetko si uz skusila? Tazko sa radi, ked nenapises.

ctrl
6. jún 2026

@anonym_autor čo všetko si skúšala ?

autor
6. jún 2026
@simsalabim

@anonym_autor kolko mas rokov? Co vsetko si uz skusila? Tazko sa radi, ked nenapises.

@simsalabim Problémy mam uz 3 roky, vyskúšala som rôzne cipky, omni biotic prášky a nic nepomáha, mam 42 rokov

autor
6. jún 2026
@ctrl

@anonym_autor čo všetko si skúšala ?

@ctrl všetky možné cipky, omni biotic prášok do vody

michaela329
6. jún 2026

A pred čípkami si napravila aj prostredie? Mne pomohla kombinácia Vitagyn C krém - upravil prostredie, potom gynophillus restore a následne gynophillus control podľa dávkovania na krabičke. A samozrejme protizápalova strava. Problémy u mňa sposobila operácia a následne agresívna liečba ATB.

autor
6. jún 2026
@michaela329

A pred čípkami si napravila aj prostredie? Mne pomohla kombinácia Vitagyn C krém - upravil prostredie, potom gynophillus restore a následne gynophillus control podľa dávkovania na krabičke. A samozrejme protizápalova strava. Problémy u mňa sposobila operácia a následne agresívna liečba ATB.

@michaela329 ok a sú všetky tie produkty bez lekárskeho predpisu, ja žijem totiž v zahraničí, ked prídem na SK mozem si ich voľne kupit?

simsalabim
6. jún 2026
@anonym_autor

@simsalabim Problémy mam uz 3 roky, vyskúšala som rôzne cipky, omni biotic prášky a nic nepomáha, mam 42 rokov

@anonym_autor nie si v premenopauze? Klesajuca hladina estrogenu sposobuje, ze posvove prostredie je menej kysle a laktobacily nepreziju. Mala som to iste+kolotoc infekcii. Estrogenovy krem zabral okamzite. Spominany Vitagyn je fajn, ale mne nestacil. Ten je bez predpisu.

autor
6. jún 2026
@simsalabim

@anonym_autor nie si v premenopauze? Klesajuca hladina estrogenu sposobuje, ze posvove prostredie je menej kysle a laktobacily nepreziju. Mala som to iste+kolotoc infekcii. Estrogenovy krem zabral okamzite. Spominany Vitagyn je fajn, ale mne nestacil. Ten je bez predpisu.

@simsalabim to zatiaľ nemam potvrdené od lekara, mne to začalo ked som riešila paredentozu a lekár mi predpísal amoxicilin 500

autor
6. jún 2026
@simsalabim

@simsalabim a ako sa volal ten krém?

michaela329
6. jún 2026
@anonym_autor

@michaela329 ok a sú všetky tie produkty bez lekárskeho predpisu, ja žijem totiž v zahraničí, ked prídem na SK mozem si ich voľne kupit?

@anonym_autor áno, to mi v lekárni poradila.

simsalabim
6. jún 2026
@anonym_autor

@simsalabim a ako sa volal ten krém?

@anonym_autor ovestin, ale je na predpis.
A mas aj infekcie? Ake problemy ti to sposobuje?

anonym_5577f1
6. jún 2026

@anonym_autor GYNIMUN® TRIO VAGICARE 60 cps

autor
6. jún 2026
@simsalabim

@anonym_autor ovestin, ale je na predpis.
A mas aj infekcie? Ake problemy ti to sposobuje?

@simsalabim pri pohlavnom styku som neprirodzene vlhka, nikdy som nemala ten problem. Pre mňa aj môjho priateľa je to nepríjemne :(

simsalabim
6. jún 2026
@anonym_autor

@simsalabim pri pohlavnom styku som neprirodzene vlhka, nikdy som nemala ten problem. Pre mňa aj môjho priateľa je to nepríjemne :(

@anonym_autor tak s tym skusenost nemam