Nemám menštruáciu a nie som tehotná. Čo mám robiť?
Ahojte všetci, poraďte mi, čo v prípade, ak mi už 45 dní neprišla menštruácia a tehotná tiež nie som, i keď sa pokúšame a beriem prípravok Inofolic. V septembri som vysadila antikoncepciu a odvtedy nemám pravidelnú menštruáciu. Mám sa obrátiť na doktora alebo mám ešte čakať??? Je nejaká šanca aby mi ten prípravok Inofolic napravil menštruáciu?
Ahojte baby. No ja mám rovnaký problém. Menštruácia mi mešká už mesiac, problém je len v tom, že som mimo krajiny a vrátim sa až koncom mája. Dovtedy sa na SR neukážem a kedže tam mám aj svojho lekára tak troška problém. Ono je pravda, že mi menštruácia môže meškať aj kvôli stresom, letu, čakaniu a kadejakým veciam ktoré sme riešili. No tu v krajine som si kúpila Duphaston ktorý mi vždy zabral. Myslíte si, že sa toho nemusím báť a vyvolať si menštruáciu tabletkami?
zajdi k Dr povedz mu co máš za problém a on ti pichne inekciu na vyvolaní "mrchy" 🙂
iinofolic je fajn, osobne skúsenosti nemám ale sestre pomohol k tehu 🙂 ja by som počkala kým menstruacia príde sama dr ti dá max. vyvolávacku, a tým pádom zasiahne zase do cyklu, tj môj názor
ja som tiez tak od vysadenia antikoncepcie. dva mesiace po vysadení mi prisli presne jak hodinky a zrazu nič. tiez som dufala,ze sa zadarilo,ale nie. mala som nízke endometrium (ale vraj ziadna velká vada,je to riesitelné). teraz mi chodí kazdých 40 -45 dní a naposledy 53 dní a aj to po vyvolávačke presne na 14.den. ale uz sa nesnazilkujem, čaká nás IVF. ale to uz aj pre iné veci. skus piť aj cviklovú šťavu, červené víno a ženský čaj alebo alchemilku. vela babám to pomohlo. ja to uz neriesim, nech si ma rieši CAR už teraz 🙂
konzultuj gynekologa, len ten Ti moze pomoct zistit, v com to je, drzim palce!!!
Ahojte,
Ja nemám už menštruáciu presne rok.
Pred 2mesiacmi som síce mala, ale ta bola vyvolána pomocou tabletiek, čo neberiem akoby som mala, lebo som musela prijať hormóny mimo vytvárajúce môjho tela....
Pred rokom som začala cvičiť a schudla som 10 kíl avšak aj vtedy pred cvičením som mala problémy ako meškanie 2mesiace,alebo zas naopak 2-3krat za mesiac menštruácia a teraz úplne zastavená(gynekologička mi to potvrdila, stenšena stena maternice) keďže už mám 18, neviem čo mám robiť, ale nechcem brať niake tabletky, ktoré spôsobujú v mojom tele aj iné účinky, ktoré viem, že škodia najmä vnútorným orgánom a neskôr rakovinou krčka...,prosím ak viete niake čaje hocičo, poraďte.....

Inofolic je na upravu cyklu. Aj ja ho beriem. Ako dlho ho uzivas? Ak mas negativne teh. testy, tak bez k doktorovi. Na nic necakaj. To ti meska uz riadne dlho