icon

Neočakávaný menzes po 14 dňoch

7. sep 2025

Mam 38 a 2 deti. Cely zivot pravidelny ako hodinky, dostala som po 14 dnoch dalsi. Mali ste to niektora?

anonym_022089
7. sep 2025

@anonym_autor nemáš to ovu krvácanie?

autumn1
7. sep 2025

To bude asi ovu krvácanie (špinenie, hnedo-krvavý výtok) mám ho cca raz za rok, raz za rok a pol. Podľa gyn majú ho niektoré ženy každú ovu, v mojom prípade je to po nezvyčajne slabšej MS každopádne som zdravá takže nejedná sa o žiaden zdrav.problém. Ale pokiaľ ide o krvácanie vyslovene ako pri MS volala by som gyn.

autor
7. sep 2025
@autumn1

To bude asi ovu krvácanie (špinenie, hnedo-krvavý výtok) mám ho cca raz za rok, raz za rok a pol. Podľa gyn majú ho niektoré ženy každú ovu, v mojom prípade je to po nezvyčajne slabšej MS každopádne som zdravá takže nejedná sa o žiaden zdrav.problém. Ale pokiaľ ide o krvácanie vyslovene ako pri MS volala by som gyn.

@anonym_autor
@anonym_022089
@autumn1 uz asi 2 vlozky som vymenila. Ako vyzera ovu krvacanie?

anonym_022089
7. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
@anonym_022089
@autumn1 uz asi 2 vlozky som vymenila. Ako vyzera ovu krvacanie?

@anonym_autor ja som pri ovu mala len mierne krvácanie,kedy si bola naposledy u gyneku? Mala si cytologiu ok?

autumn1
7. sep 2025

Cez ovu mne vystačia 2-3intimky za deň alebo si dám MS nohavičky jedny na deň a druhé na noc je to naozaj také špinenie niekedy aj s hnedým výtokom. Keby mi trebalo 2 MS vložky asi by som volala gyn ale tak možno môže byť aj silnejšie nechcem ťa strašiť.

autumn1
7. sep 2025

Ešte teraz ma napadlo, nemohla ti cysta praskúť? Vtedy sa môže objaviť silnejšie krvácanie mimo cyklu.