Neplodnosť - postupnosť pri diagnóze
Aky je prosim Vas postup?
U mna urobila doktorka len vstupne odbery a dalsi mesiac som brala Clostilbegyt 1/2tbl 2xdenne a inj Ovitrelle na 17DC a snazilkovanie, o dalsich 16dni baby test a potom odber krvi na progesteron, ci prebehla ovulacia, a ano prebehla aj napriek tomu prvy pokus nebol uspesny a dala mi otakz, ci sme uvazovali nad inseminaciou a potom mi povedala, ze ak sa nepodari teraz, tak musi zistit ci mam priechodne vajecniky. Nemalo to byt prve?
Vela informacii naraz a mam z toho v hlave misung
Dakujem za odpovede
@sc4ramouche ja neviem,ja mam stale utkvelu predstavu ze ako platiaci zakaznik mam pravo aby sa mi snazili co najviac vyhoviet, v ramci normalnych poziadavok samozrejme. V ramci sluzieb klientom mam pocit ze je to niekedy na slovensku bieda. Ale asi aj inde,nie len na slovensku
@bobulazelena je to aj vsade vo svete, zila som vo viacerych krajinach, pokial nemas pripoistenie, tak tiez bieda, len skdoa, ze Slovensko sa prisposobilo celemu svetu, niekedy to tu tak nebolo a to pracujem v zdravotnictve
@angel1979 no ono to nie je len o zdravotnictve... Ja pracujem v statnom sektore a snazim sa vychadzat ludom v ustrety a byt na nich mila...a preto obzvlast pri platenych sluzbach to clovek ocakava ze budu taki ku nemu. No vzdy je to o ludoch a najdu sa vsade aj normalni aj blbci,len ten zamestnavatel by ich mal trosku usmernit...🙂

@bobulazelena To mozno v dokonalom svete!🙂)