icon

Nepravidelná menštruácia

zarkaamamka
17. apr 2022

Ahojte
Od 6.4 mám menštruáciu a veľmi silnú v noci sa musím 2x sprchovať ... Zrazeniny so mňa padajú . Teraz u dr moc nič nevybavim počas sviatkov . Mám pco môže to byť s toho ? Nie je to veľa že tak dlho a tak veľa krvacam
Čo by mohlo pomôcť na zastavenie ? Ďakujem

Strana
z2
janetinka27
28. apr 2022

@zarkaamamka s rada ze to uz konecne prestalo.ktovie, ci tie bolesti suvisia s tym. mozno je to uz nejake vycerpanie. ale moze to byt aj nahoda, nieco ine. si aspon doma? mozes oddychovat?

zarkaamamka
autor
28. apr 2022

@janetinka27 áno doma som už 6tyzdnov
Ešte do pondelka som doma a v pondelok sa uvidí po vyšetrení na gynde

janetinka27
29. apr 2022

@zarkaamamka dufam,ze uz bude vsetko v poriadku a ze ta prejdu aj tie bolesti

zarkaamamka
autor
11. máj 2022

@janetinka27 ahoj
20teho idem pod skalpel 😃
Konečne začnú dačo robiť

janetinka27
12. máj 2022

@zarkaamamka ahoj a co ti idu robit, kyretaz?

macilaci
31. aug 2022

@janetinka27 ahoj. Tebe keď pichli dicynone kedy si prestala krvácať? Mne ho pichli dnes. Silné už nemám, bolesti ani nie, hlava ma pobolieva. Len som trochu v strese. V piatok máme ísť na víkend do tatier. Neviem či ísť ci nie?

janetinka27
31. aug 2022

@macilaci ahoj, mne prvy den par hodin po injekcii krvacanie tiez zoslablo a potom to uz bolo menej a menej. nemam teraz pri sebe kalendar, ale ja som vtedy mala vysku sliznice 28 mm, tak preto som tak krvacala.asi je to individualne, ale uvidis sama, snad uz bude len dobre a do tatier budes moct ist

macilaci
31. aug 2022

@janetinka27 ta Tatry v najhoršom zruším, deti budú smutne ale čo už len už mi to zase silnie☹️. Kyret neveľmi chcem. Bojim sa 🤫☹️

janetinka27
1. sep 2022

@macilaci a ako v noci? kolko vloziek menis cez den? ako casto?

macilaci
1. sep 2022

@janetinka27 večer o 11 a potom o 4 ráno o 8 ráno. A teraz už zase každú hodinu. 😔. Ascoritin beriem tiež.

janetinka27
2. sep 2022

@macilaci ahoj, uz je to lepsie? kolko vloziek si minula za vcerajsok? odporucam ti naozaj ten caj z pastierskej kapsicky, 3x denne polievkovu lyzicu, nechas luhovat 10 min a pijes

macilaci
2. sep 2022

@janetinka27 ahoj. Tak včera som mala silnú, nie az tak ako pred injekciou ale silnú. V noci kľud a potom ráno už trochu slabšiu. Len dnes je už 7 deň od začiatku normálnej a 3 deň po injekcií a som už myslela že to bude oveľa slabšie. 🤔

janetinka27
2. sep 2022

@macilaci postupne to urcite prejde, len treba riesit do buducna.robili ti aj sono?
a ako ste sa rozhodli s tymi tatrami?

macilaci
2. sep 2022

@janetinka27 na sono bolo všetko OK. 🤔. Nešli sne. Včera som zrušila. Vôbec som náladu a chuť nemala😔

janetinka27
3. sep 2022

@macilaci ahoj a mas spravu z toho sona?
mrzi ma,ze ste nesli, chapem ta. teraz je dolezite, aby si bola ok. skus si oddychnut.

Strana
z2