icon

Nepravidelná menštruácia po laparoskopii: Je to normálne?

perla200
13. dec 2007

Zdravím Vás, potrebujem radu. V oktobri som bola na laparoskopii a zistili mi malú cystu so stafylokokom. Dr. sa vyjadril, že som v poriadku a môžeme pracovať na bábätku.
Ale menštruácia mi prišla o týžden skôr, a teraz tiež o týžden skôr. Je to normálne? cyklus mám momentálne 21 dní...a normálne má byť od 23 - 28 dní. Čo mám robit? mám íst hned k lekárovi? čo môže byť krvácanie počas cyklu? minulý týžden som mala ovuláciu a teraz menzes? pomoc....

elleonora
18. sep 2010

Zdravim vas..mam us dlhsi problem z menstruaciou,dostavam ju o 14dni skvor niekedy o7dni a trva 2 az3dni a to je natom ze ani nekrvacam,velmi slabo...posledne 2 mesiace ako tak som krvacala 2 dni mi trvala menstruacia..prosim vas daite mi radu...

dayanka
31. jan 2011

@elleonora ja mam tiez problemy. Mne sa nedostavi niekedy az mesiace...

jafnka
2. feb 2011

ja som v septembri vysadila HAK a odvtedy som mala cykly 33, 20, 24 a 35. sme sa smiali s MM, že ešte dve čísla a podáme športku 🙂

jafnka
2. feb 2011

tak už máme zjavne aj piate číslo - 28

dayanka
2. feb 2011

@jafnka vies ale tebe aspon dojde, ja som ju uz nemala 3 mesiace.

jafnka
2. feb 2011

@dayanka tiež po vysadení HAK? a bola si u doktora?

dayanka
2. feb 2011

@jafnka nie po vysadeni. Vysadila som HAK pred 3 rokmi.

jafnka
2. feb 2011

@dayanka a bola si s tým u doktora?

aduskatt
2. feb 2011

@dayanka skus zbehnut doktorovi, to co opisujes je jjeden z priznakov pri PCO

dayanka
2. feb 2011

@aduskatt co je PCO?

jafnka
2. feb 2011

@aduskatt čo je to PCO? cysty na vaječníkoch?

aduskatt
2. feb 2011

@jafnka polycysticke ovaria, cize ti miesto jedneho vajicka narastie viac.osem, desat, dvanast a nedozreju, neprasknu, ...vtedy menzes meskava alebo nechodi vobec

dayanka
2. feb 2011

@aduskatt
@jafnka no ja si ted omrknem ovulaciu cez tie merania teploty a potom s tyym zajdem k lekarovi. 😕

aduskatt
2. feb 2011

@dayanka no skus🙂ale to mozes ist aj pre ovuikou.on na ultrazvuku uvidi, ci tam mas veeeeeeeela vajicok......

jafnka
2. feb 2011

@aduskatt a to sa potom ako lieči?

aduskatt
2. feb 2011

ak sa PCO potvrdi..v pripade, ze chces otehotniet, nasadia sa lieky.ak otehotniet nechces, netreba to riesit

dayanka
2. feb 2011

@aduskatt tipujem ze sa to lieci hormonmi vsak?

aduskatt
2. feb 2011

@dayanka nezacina sa hormonmi.teda zalezi od toho, co vsetko treba dat do poriadku...prve nasadzuju clostilbegyt, to nie je hormon.....

dayanka
2. feb 2011

@aduskatt ono chodim na preventivky, tam by sa mu neukazalo, keby bol takyto problem??

aduskatt
2. feb 2011

@dayanka bezny gyndos na to kasle, nebude to cielene hladat....na preventivnke ti podrobny vnutorny ultrazvuk asi nerobi..ci ano?

aduskatt
2. feb 2011

@dayanka moj na to nedosiel 5 rokov a vedel ze ms mi chodi tak raz za 40 dni

dayanka
2. feb 2011

@aduskatt no asi nie, mas pravdu.

aduskatt
2. feb 2011

@dayanka ak je problme s otehotnenim a ide zena do CARu, tak to je prve, co hladaju.......a vacsinou to aj dopadne tak, ze sa PCO potvrdi

dayanka
2. feb 2011

@aduskatt hej, no nie vsetci su precizni. Vlastne zena si infosky musi hladat sama, na forach, z clankov a skusenosti inych zien. Inak sa k nicomu nedostanes...lebo inak by som doktora zahltila milionmi otazok. A vacsine sa ani odpovedat nechce zial. Ja som mala pravidelnu MS jedine ked som brala HAK.

jafnka
2. feb 2011

@aduskatt ale pozerám, že máš chlapčeka takže sa s tým asi dá otehotnieť, že?

jafnka
2. feb 2011

@dayanka ty si priamo z Ba?

aduskatt
2. feb 2011

@jafnka no evidentne nejakou zvlastnou zhodou okolnosti sa to podarit moze..........ale uz vtedy sme sa snazili 5 rokov, ked som otehotnela a teraz je to znova uz 5 rokov a nic, tak sa krmim clostilbegytom

jafnka
2. feb 2011

@dayanka ja som mala pravidelný cyklus aj pred HAK. ms chodila skoro na hodinu presne tak dúfam, že aj teraz sa to napraví samé od seba

jafnka
2. feb 2011

@aduskatt tak vám držím palčeky

aduskatt
2. feb 2011

@jafnka dakujem