Nepretrvávajúce svrbenie: Bude Jenamazol účinný?
Ahojte ženy ,trápim sa s týmto už 2 týždne . Jasné ,viem že doktor by najviac pomohol ale nepodarilo sa mi k nemu dostať ,najskôr sme boli všetci doma chorí ,potom mi nemal kto deti postrážiť a teraz som dostala menzes . Mala som doma vitagyn c ,ktorý mi doteraz vždy pomohol ,tento krát ale nezabral ,mám pocit že mi to ešte zhoršil . Potom som volala svojmu doktorovi ,vysvetlila mu situáciu a všetko a poradil mi ,že ak nemám výtok tak potierať jenamazolom. Natieram už tretí deň ale zlepšenie zatiaľ neprišlo . Dnes ráno som mu volala ,že mám menzes už a či mám prísť ale že až keď mi skončí lebo cez krámy sa vnútorná liečba nedáva . Myslíte že ten jenamazol ešte zaberie ? Ja už som zúfalá , s týmito ženskými chorobami mám fakt dosť skúseností bohužiaľ ale nikdy mi to svrbenie netrvalo tak dlho 🫣 vždy to po 3 dňoch prestalo a teraz 2 týždne bez zmeny . Alebo viete mi niečo poradiť kým mi skončia moje dni a dostanem sa k doktorovi ?
@zazrak1991 skús clotrimazol krém, ale kým máš menštruáciu, nepomozes si. Hneď potom začať liečbu z vnútra.
@anonym_6afa47 jenamazol ma účinnú látku klotrimazol tiež
Ak by ti dr predpisal macmiror na vkladanie mozeš aj z vnútra
ja som sa s tým volakedy trapila dost casto, mala som doma vzdy v lekarnicke clotrimazol vagin. tablety, to mi pomohlo vzdy, masticky su take povrchove
@anonym_6afa47 jenamazol ma účinnú látku klotrimazol tiež
@zazrak1991 natierat nestaci, ak su to kvasinky. Treba tbl vkladat do posvy. A najlepsie je ist na vyter.

@zazrak1991 skús clotrimazol krém, ale kým máš menštruáciu, nepomozes si. Hneď potom začať liečbu z vnútra.