Neustále choré trojročné dieťa
Ahojte baby uz som zufala, od sektembra sa trapime so syncekom 3 rocnym, mal zapalene hrdlo a soplik dr mu nedala atb a po tyzdni sa to zhorsilo , papal file ako keby prehltol kost tak sa zatvaril dala som mu zjest chlebik, nestazoval sa to bolo stvrtok a v sobotu sa stazoval vecer ze nemoze prehltat ze ho to boly, tak som snim isla na krcne a tam mu nic nenasla akurat zapalene usi, hrdlo potom mu to islo na hlasivky zachripnuty bol dostal znova atb po tyzdni to preslo a od tej doby sa mu robily afty na dasnach biely povlak na jazyku a ked som isla dr povedala hrdlo prekvene ale jeho neboly, potom mesiac upchatg noc len v noci, potom som ho dala do skolky 2 dni bol a znova soplik hrdlo hlasivky teraz to je 3 tyzden co je vidno ze je chory hrdlo hlasivky soplik mu presiel a po dobrati atb vcera znova soplik a kasel uz mi je stoho do placu, co to moze byt? Neviem ci nieco chytil alebo to roby zapal ta kost ?
Dnes som snim bola dr mu brala vyteri a krv na tie mykoplazmi kolko trvaju vysledky s tej krvi?
To je predsa normalne buduje si imunitu. Ak ma afty treba b komplex to moze aj dlhodobo a c a d vitamin. Ale musinsa doliecit.tolko kolko bol chory tolko by mal ostat doma na doliecenie
Hlavne nech je v klude ale.je to normalne.
@bibistec ja uz neviem,3 tyzdne aby bol chory?a teraz to je horsie ma drazdivy kasel, ako keby mu sopliky zatekaly ale s nosa mu nic nejde ..
@kvetinka0099 ano je normalne aj 10 x za rok chore dieta. Moja dcerka napr za prvy rok bola dokopy v skolke asi dva tyzdne potom to bolo lepsie a lepsie.
@bibistec hadam to bude aj unas tak, kupila som mu probiotika a vitamin c na kolko ovocie mi odmieta aj zeleninu..... nieco dobre na imunitu okrem imunoglukanu ? Minuly rok ho bral stale nebol chory, 2 krat za cele obdobie ale teraz mu to asi neucinkuje
@kvetinka0099 no nam alergologicka povedala ze preventivne sa take veci ako imumoglulam nemaju davat
Predsalen zasahujete do vyvyjajucej sa imunity dietata
Ak treba su lieky ale na predpis ale zas ci viac neposkodia ako pomozu...lekarka vie urobit odber krvi a zisti ci ma dostatok d vitaminu ten je na imunitu a hlavne vsetci ho mame malo pripadne c vit alebo b ale.po konzultacii s lekarom
Drzim palce
@bibistec dnes mal vysledky s vyterov a boly v poriadku, len pobede sa nam to zhorsilo dusivi kasel kazdu chvilu sem tam vlhky niekedy suchy, zvisena teplota a hlas ma taky tenucky, zajtra budem muset skocit na pohotovost,uz neviem co mu pomoze.
@kvetinka0099 a co mu vlastne teraz davas? Alebo co si uz poskusala? Tak dlhodobejsie?
@kvetinka0099 a krvny obraz? Lebo aj tam moze nieco byt ale aj imuno alergo moze urobit vysetrenia. Ale nemusi nic zistit. Drzim palce
@zuzkamargit solmucol, dnes dostal dalsie atb klacid erius ventolin ,c mame zacinajucu laring.. a zapal priedusiek.. a krv mu braly ci nahodou to nebudu mykoplazmi a vysledky budu v stredu,, uz som stoho unavena :(
@bibistec s krvy budu vysledky az v stredu na mykoplazmi a na alergo az 8 jan...
@kvetinka0099 takze dieta je neustale chore, pchas ho liekmi, sirupikmi, aj tak je o par dni chore... a 50% ludi naokolo to povazuje za normalne. Ty nie, ale alternativnu liecbu nepripustas, neskusas. Nerozumiem celkom, ale drzim palce. Ja som to za normalne nepovazovala, ked bol moj syn non stop v kolektive chory a nelutujem, ze som vyskusala aj nieco ine.
@tiimka dobrý večer v nemocnici dlho nato nevedeli prísť, nech sa manžel opita ze ma podozrenie q co mu vlastne je?

Mne ked dcéra nastúpila do škôlky , bola viac doma ako tam .. neustále chorá .. 2 týždne doma , 4 dni škôlka a zase ... to je bežne .