icon

Neviem dosiahnuť viac než 1 orgazmus

13. máj 2023

Ahojte všade čítam ze ten druhy a ďalší by mal ísť jednoducho no prvý mam do par minút a tu to končí. Klit ostane citlivý a ďalej to nejde. :( nejaké tipy? Či sa to zmení vekom?

54tinka54
13. máj 2023

Buď rada aj za ten jeden 😀 niektoré ženy nevedia dosiahnuť orgazmus vôbec.

zobaka
13. máj 2023

a načo ti dva? veď tak funguje sex, jeden orgazmus a potom potrebuje telo oddych

divokykonik
13. máj 2023

Pre mňa je ďalší orgazmus vždy bolestivý, čiže mne stačí jeden. Vekom sa to asi nezmení. 😁

dadus_ka
13. máj 2023

Musis pockat chvilu aspon 3 minuty a potom az ist na dalsi 😅

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
dadus_ka
13. máj 2023

@zobaka na to si ako prisla? Moj druhy je napriklad lepsi nez prvý. Nikdy by som neukoncila sex po prvom orgazme. To ani neni poriadny sex 🤔

mirkava
13. máj 2023

Hej zmení sa to vekom, nebudeš mat ani jeden 😁

zuzanka.zuzu
14. máj 2023

@mirkava 😂 preboha, to dúfam nie...

slovakboy
14. máj 2023

Okrem mirkavy všetky ti tu to povedali dobre. Jedna má orgazmus iba raz a dosť a iná musí až ten druhý mat aby bola spokojná. Dôležité nie je koľko máš orgazmov ale či ten ktorý máš je dostatočný. Schvalne nepíšem najlepši a výborný ale len dostatočný. Mladí ľudia často porovnávajú (citujem:“všade čítam”) počet a silu s inými. Otgazmus nemusí byt ani silný ani šialený ani ich nemusí byt desať. Ty sama potrebuješ byt spokojná so svojim spôsobom uspokojenia, s vašim. A neporovnavat sa s nikým a s ničím. Budeš veľmi spokojná ak budeš cítiť pokroky u seba. Spoznávať sa a zlepsovat ak dnes budeš mat trosku krajšie prežívanie ako včera. Ale zas nie je žiadna tragedia to mať občas horšie ako včera. Celkový trend ťa poteší. A nemusíš sa sústreďovať ani na porovnávanie sa so sebou. Prežívanie sexu je fyzická záležitosť podmienená psychicky. Vždy fyzické prežívanie prichádza s niekoľko denným až týždenným opozdenim za psychikou. To znamená ak máš starosti dokonca aj smutok, sex ešte niekoľko dni bude fungovať. Potom sú take situácie že sa mladi rozídu a dajú si celí smutní a nešťastní ešte rozlúčkový sex. A naopak, ak sa už cítiš dobre a psychicky si vporiadku prežila si krásny víkend s ním, a ten orgazmus alebo chuť na sex furt nie je Ok. Možno stačí len to nechať tak netrapit sa tým a dôverovať že to príde o týždeň a len pokračovať v romantike. Preteky a náhlenia v týchto veciach sú len na škodu. Pohoda a trpezlivosť naopak.

mirkava
14. máj 2023

@zuzanka.zuzu
@slovakboy robím si srandu 😉😁

mirkava
14. máj 2023

@slovakboy kde ty chodis na tieto odpovede? 😉😊 psychológ?

slovakboy
14. máj 2023

@mirkava absolútne nie. Práve naopak. Ja som pár krát psychologa potreboval. Mám už vyše 50 a niečo som si odskákal. Aj s počítaním orgazmov. Vlastných aj manželkiných. Už to bolo dávno, keď som sa tieto veci učil na vlastných chybách.

zobaka
14. máj 2023

@dadus_ka tak ja mám poriadny sex aj s jedným orgazmom 🔥

mirkava
14. máj 2023

@zobaka gratulujem 👍😉😊

rebrambora
14. máj 2023

Ved sa hrajkaj sama alebo s partnerom. Skus rozne sposoby atd. Internet mas takisto plny informacii alebo chod podla intuicie alebo tvoj partner.
Musis skusat ale nove veci. Nemozes cakat, ze ti dalsi orgazmus spadne z neba. Klitoris vies drazdit aj inak ako z vonka a on tiez nieje jediny, kto ti vie zabezpecit orgazmus. Treba sa len uvolnit, vypnut hlavu a skusat.

dadus_ka
14. máj 2023

@zobaka tak potom asi nevies co je to poriadny sex ✌️🤭

zobaka
14. máj 2023

@dadus_ka ale viem, asi nevieš ty, keď si to potrebuješ takto smiešne dokazovať🙃

dadus_ka
14. máj 2023

@zobaka ked myslíš 🤣🙏