Nevolnosť po menštruácii
Ahojte žienky idem si po radu.Po každej MS mi býva zle od žalúdka.Celé dni,v noci sa budím lebo mi je na vracanie.Koľko razy aj zvraciam.Stretla sa už niektorá s takýmto niečim ?
Ahoj, ja som na tom ešte horšie. Keď "to" dostanem, mávam veľmi silné kŕče, dostanem triašku, zimnicu, zvraciam, mám hnačku a musím si vziať kvapky ktoré sú na lekársky predpis.
@filomenkafifi mne byva po ms tiez zle - nevolnosti plus tocenie hlavy... zacala som vzdy pocas ms robit cviklovu stavu - cvikla, mrkva, petrzlen, jablko.... a to neznasam cviklu, mam priam odpor ale prekonavam sa.....a vyrazne mi to pomohlo
@filomenkafifi ja som mávala niečo podobné a museli mi nasadiť vitamíny, zájdi na gyn a aj k obvodnému, aby ti urobili krvný obraz a gyn poriadnu prehliadku 🙂
Aj mne bývalo strašne zle cez MS, teraz som tehu a aspoň od toho mám trošku pokoj 🙂 No byť tebou radšej zájdem k doktorovi, či nejde o niečo iné. Ale je dosť možné, že ti býva tak špatne s hormónov.
Super baby dakujem.Bola som na prehliadke lebo mavam taku ms ze prve 4 dni len spinenie a potom dva dni total mega silna ze nemozem chodit.A testy som mala v poriadku.Moja uzasna doktorka povedala ze to mam z prechladnutia.Asi ju vymenim.Vyskusam to zelezo a vitaminy
@filomenkafifi presne toto mám aj ja teraz, dlhšie som nemala poh. styk a teraz som mala častejšie, od ovulácie mi bolo zle, nevolnosti aj v noci aj celí deň v den menzesu sa to zlepšilo trocha a vcera mi menzes skončil a zase to iste od rana mi je nevolno, neviem do seba dostať žiadne jedlo akurát čaj som vypila, myslíte že je to tými hormónmi? Nikdy pred tým som takto nebola dokonca ani keď som bola tehu... Pomooc
@gabikagaby ja mam to iste od druhého pôrodu 🙈 nechápem čo sa deje vždy mi bolo zle už týždeň pred ms teraz cítim že ide ale dá sa to zvládnuť cyklus sa mi skrátil na 25,26 dni ale tie stavy na konci a po ms to je des mne je až mdlo 🙈🙈 doslova a bolesť nôh krížov neznesiteľná na zvracanie dnes ledva existujem doslova a nervozita ani nehovorím

@filomenkafifi no môže to byť z toho, že po ms sa ti upravuje hladina hormonov v tele..ale radšej by som šla za gynekologom..alebo aj k obvodnému na odber krvi, či netrpíš silným úbytkom železa po ms..čo môže tieto stavy spôsobovať