icon

Nevoľnosť počas menzesu

princeznaaa12345
7. feb 2023

Ahojte. Mám menzes a je mi dosť zle, točí sa mi hlava, je mi na zvracanie.Viete poradiť niečo čo mi pomôže?Potrebujem rýchlo začať fungovať

pawli77
7. feb 2023

@princeznaaa12345 kľudne mi napíšte spravicku 🙂

csipcsip000
7. feb 2023

Ja si davam Flector

kvetinka75
7. feb 2023

mne vtedy nepomôže nič, len si ľahnúť, rada si prečítam nejakú radu aj ja.

princeznaaa12345
autor
7. feb 2023

@csipcsip000 liekom som sa chcela vyhnúť, aby mi nebolo ešte viac zle od žalúdka.

kvetinka75
7. feb 2023

@pawli77 kľudne vy napíšte sem, nech aj ostatné vedia

annm81
7. feb 2023

Ja som celý život mávala prvé dva dni krvácania veľmi nepríjemné - silné bolesti, nevoľnosť, zvracanie, hnačka. Jediné, čo účinne pomáha je hneď na začiatku, skôr ako sa bolesť vystupňuje, si dať tabletku proti bolesti a na dve-tri hodiny si ľahnúť a pospať. Potom dokážem bez problémov fungovať aj keď často len s niečím na tlmenie bolesti. Ak si poviem, že to skúsim zvládnuť bez liekov a spánku, len sa to natiahne na dva dni, keď som ledva schopná sedieť.

basska_b
7. feb 2023

Tocenie hlavy moze byt nedostatkom zeleza. Dobre je tyzden pred MS doplnat zelezo volnopredajnymi doplnkami, ja odporucam Globifer alebo Floradix

jana_vaj
7. feb 2023

Môže to byť aj kolísaním tlaku, osobne sa tabletke, keď mám menzes nevyhnem, bez Cetalgenu by som to asi nezvládla. Ale to mám istotu, že ten mi pomôže. Treba piť veľa vody, čaju a oddychovať.

princeznaaa12345
autor
7. feb 2023

Vždy som mala iba slabšie bolesti a občas návaly. Niekedy mi stačil ženský čaj. Ale teda teraz čo sa mi deje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

pawli77
9. feb 2023

@kvetinka75 myslím že u každej žienky je to individuálne ,treba nájsť príčinu,ako dlho to trvá,preto nie každej viem pomôcť rovnako.