Nevyriešiteľné svrbenie pošvy. Máte radu?
Ahojte, mam na vas otazku lebo som uz vazne zufala. Uz rok sa trapim s neustalym svrbenim posvy, zacalo to v marci 2025 kedy som isla ku gynekologicke kde mi vysla candida a predpisala mi capiky, avsak svrbenie neprestalo, nasledovali kazdy mesiac stery, kde uz nikdy nic zasadne nevyslo, nasledovala zmena gynekologicky, capiky nystatin galvex, macmiror complex, polygynax, antibiotika doxyhexal, fluomizin, gynoflor, individ, borove capiky, mycomax, gynella flora, probiotika, dalacin 2% avsak nic nepomohlo. Uz som z toho naozaj v koncoch, priatela mam stale isteho, nemali sme teraz pohlavny styk dva mesiac a aj tak sa nic nezmenilo. Nemal niekto podobny problem, nemate nejaku radu?
@klaudia3451 trápila som sa s tym vyše roka. Bavlnené spodné prádlo som síce nosila, ale spala som na mikroplyšovej plachte a obliečky tiez neboli čistá bavlna. A spím uz iba v tričku. Takže skus zmenu aj v tomto.
@klaudia3451 a laktobaciloza by to nemohla byt?
@simsalabim laktobacily mam zevraj ok, povedala gynekologicka
@klaudia3451 odporúčam vylúčiť sladkosti , a ja som brala paraprotex ( značka calivita ) , nerobím reklamu ale toto mi zabralo cca po 2 týždňoch , drzim palce
@simsalabim laktobacily mam zevraj ok, povedala gynekologicka
@klaudia3451 pokial viem - ale mozem sa mylit - u nas sa vraj iba zistuje pritomnost laktobacilov, nie ich pocet. Pri laktobaciloze ich je privela a to robi problemy - je to relativne nova vec v gynekologii.Skus si o tom precitat, viem, ze sa robi vyplach zo sody a ked ti bude po nom lepsie, mozno to bude ono.
@klaudia3451 tiez som mala opakovane jedno obdobie kazdy mesiac svrbenie asi aj rok vkuse a akonahle mi imunologicka dala imunor, problem bol prec. Tak skus sa domoct imunoru, moze ti pomoct aj na toto.
@klaudia3451 a dal gynekológ tabletky na preliečenie aj partnerovi? Spomenula si mu, že máš partnera?
Kľudne alergia na latex- na kondóm to môže byť
Alergia na lubrikanty to taktiež môže byť
Zmena pracieho prášku, aviváže?
Vírivka? Wellness?
Umelinové tesné oblečenie na cvičenie nenosíš?
Nohavičky bavlna, všetky ostatne nie su vhodne
Odporúča sa obmedziť sladké aspon na mesiac
A na umývanie " tam dole" používať iba gél na to určený / ten si nemenila?
Ked si mimo dom, obkladaj si wcko
Neveru partnera, by som ako poslednú možnosť riešila..
@klaudia3451 a dal gynekológ tabletky na preliečenie aj partnerovi? Spomenula si mu, že máš partnera?
Kľudne alergia na latex- na kondóm to môže byť
Alergia na lubrikanty to taktiež môže byť
Zmena pracieho prášku, aviváže?
Vírivka? Wellness?
Umelinové tesné oblečenie na cvičenie nenosíš?
Nohavičky bavlna, všetky ostatne nie su vhodne
Odporúča sa obmedziť sladké aspon na mesiac
A na umývanie " tam dole" používať iba gél na to určený / ten si nemenila?
Ked si mimo dom, obkladaj si wcko
Neveru partnera, by som ako poslednú možnosť riešila..
@anonym_979e24 vôbec jej nemusí byť partner neverný. Veľa mužov (aj žien) si nosí z predchádzajúcich vzťahov nedoliečené choroby o ktorých absolutne nevie lebo nemajú príznaky a môže trvať aj rok po neustálych problémoch kým na to prídu.
Ahojte, skusila som zodac, davala som si ho tyzden asi 2,5 tyzdna dozadu.. Problemy uplne odisli, avsak uz opat pomaly zacinaju, ale hlavne je ze zabral. Idem stvrtok ku alergoimuno tak uvidime co mi na to povie. Ale dakujem vam krasne uz dlho som sa necitila tak fajn

@klaudia3451 chlamýdie? keď ti už robili stery na všetko možné...