icon

Nevysvetliteľné nutkanie na močenie a podbrušné tlaky

15. júl 2025

Ahojte, mám za sebou už niekoľko vyšetrení a stále neviem príčinu. Mám stále nutkanie na močenie a tlak v podbrušku. Ako keby mi išla vypadnúť maternica a niečo mi dole prekážalo. Pochodila som niekoľko krát USG močového mechúra, USG obličiek, odber krvi, moč normálny, moč cievkovaný. Všetko OK bez baktérii, bez krvi v moči, bez zápalu. Gynekologické vyšetrenie ok, mám myóm, ale má 8 mm nemal by mi robiť problémy. Na kolonoskopii som bola pred pol rokom, všetko v poriadku. Čo to môže byť? Som zúfalá. Je to taká pálivá bolesť a dyskomfort dole, plus to nutkanie na močenie. Môj urolog vymyslel, že to mám z driekovej chrbtice.

aurora33
15. júl 2025

@anonym_autor máš za sebou nejaké pôrody?

autor
15. júl 2025
@aurora33

@anonym_autor máš za sebou nejaké pôrody?

aurora33
15. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor operacie? Úrazy?

nerya
15. júl 2025

Cystoskopiu? Mne tak našli v mechúri vyrastok

letfenixa
15. júl 2025

@anonym_autor áno, môže to byť aj z chrbtice. Je výborná kniha 'Ženské choroby chrbtice', skús si ju zohnať, aj v knižnici.

autor
15. júl 2025

Nemám operácie ani úrazy. A cystoskopiu som mala naposledy v roku 2018.

aurora33
15. júl 2025
@anonym_autor

Nemám operácie ani úrazy. A cystoskopiu som mala naposledy v roku 2018.

@anonym_autor podla mňa oslabené panvové dno

anonym_5ae0be
15. júl 2025

Hyperaktívny močový mechúr 🤷‍♀️,, mam to podobne. Lekárka rovno povedala ze to sa nedá riešiť tak na to kašlem. Chodím 100x na wc a spoko

barcinka13
15. júl 2025

@anonym_autor ja som toto presne mala počas tehotenstva stresy že mam zápal mechúra urológ cievkovanie atb vkuse cosi a napokon s odstupom času si myslím že slm mala oslabené a teda asi aj mam panvové dno a aj tak chodím po pôrode 100x na wc.. cele zle mala by som to riešiť..ale teda nové pre mňa že to môže byt aj z driekovej chrbtice preštudujem

autor
15. júl 2025
@anonym_5ae0be

Hyperaktívny močový mechúr 🤷‍♀️,, mam to podobne. Lekárka rovno povedala ze to sa nedá riešiť tak na to kašlem. Chodím 100x na wc a spoko

@anonym_5ae0be to chodenie na wc mi až taký problém nerobí. Horšie je to s tou bolesťou a tlakmi v podbrušku. Keď mám pocit, že mi všetko vypadne zospodu.

aurora33
15. júl 2025
@anonym_5ae0be

@anonym_5ae0be dá sa to riešiť

vorkola
15. júl 2025

@anonym_autor No ja mam nieco podobne, ale trosku sa mi uz polepsilo.. Ja som pila zihlavov caj , potom nechtikov,,ale rano este mam az zachvaty ,diskomfort stale, a tiez nenasli pricinu,,.od bolesti a na ukludnenie lieky uz 6 sty rok..Snazim sa robit aj tak..pohyb pomaha.