icon

Neznáme znamienko na pošve

1. máj 2025

Ahojte ženy , chcem sa Vás spýtať mate niektorá podobnú skúsenosť, že ste si na pošve objavili akokeby znamienko len neviem ci to je určite znamienko keď si to odfotim tak je to také do fialova ako keď si napr privrznete niečo a zafarbi sa to tak do fialkova,mam to tam uz dlho a schválne som si to odfotila aby to bolo lepšie vidno,ak máte niektorá skúsenosť,o čo sa jednalo? Môže to byť nejaké znamienko alebo nejaká zrazena krv po holení alebo ze by tam niekedy zarastol chlpok?je to maličké proste ako ked bývajú znamienka,ďakujem za odpovede

mikitilik29
1. máj 2025

A si tehotná? Lebo mne sa také niečo urobilo keď som bola tehotná druhý krát. Dr mi povedal ze to je jak keby žila, niečo na spôsob kŕčové žily. Po pôrode mi to zmizlo samo. Dr vravel ze v prípade keď to nezmyzne tak bude potrebné to riešiť operačne.

autor
1. máj 2025
@mikitilik29

A si tehotná? Lebo mne sa také niečo urobilo keď som bola tehotná druhý krát. Dr mi povedal ze to je jak keby žila, niečo na spôsob kŕčové žily. Po pôrode mi to zmizlo samo. Dr vravel ze v prípade keď to nezmyzne tak bude potrebné to riešiť operačne.

@mikitilik29 nie nie som veru , deti už mám, takže žilka u teba ? No veru neviem uz kedy som si to prvý krát objavila ale je to už naozaj dlho,len ma to začalo hnevať už aj keď sa holí,zabudnem na to a prechádzam si tade a aký tvar si to mala ? Také ako klasické znamienko dookruhla ?

stellarstar
1. máj 2025

Gynekológ čo na to?

autor
1. máj 2025
@stellarstar

Gynekológ čo na to?

@stellarstar Vietečo,práveže naposledy keď som bola na gynek.tak som na to úplne zabudla bola som vtedy na preventívnej a na stery tento rok,úplné som pozabudla na toto

stellarstar
1. máj 2025

Ale keby to bol on videl tak by to určite spomenul nie?

autor
1. máj 2025
@stellarstar

@stellarstar keby to videla myslím si ze by asi niečo povedala ale absolútne nič co sa týka kože v okoli pošvy nespomenula,je ale možné že si to nemusela všimnúť keď je to malé

sonkyp
1. máj 2025
@stellarstar

@stellarstar Moja dcérka mala na genitáliach krvné zrazeniny, ale "cestovalo" jej to. Nemala to dlho na jednom mieste. Ale zistili jej kožnú chorobu Lichen sclerosus. Skús pozrieť, možno niečo zistíš. Prejavuje sa to vacsinou u zien po porode alebo po prekonaní silneho virusu (u nas to boli kiahne)

autor
1. máj 2025
@sonkyp

@stellarstar Moja dcérka mala na genitáliach krvné zrazeniny, ale "cestovalo" jej to. Nemala to dlho na jednom mieste. Ale zistili jej kožnú chorobu Lichen sclerosus. Skús pozrieť, možno niečo zistíš. Prejavuje sa to vacsinou u zien po porode alebo po prekonaní silneho virusu (u nas to boli kiahne)

@sonkyp skúsim pozrieť, ono to na fotke vyzerá fialovo ako taká zrazeninka ako píšete

stellarstar
1. máj 2025
@sonkyp

@sonkyp to si asi chcela autorku označiť 😬

jablko13
1. máj 2025

Áno, mám to ani si nepamätám odkedy. Lekárka mi povedala, že je to normálne a že sa to mohlo dokonca vytvoriť ešte keď som bola u mamy v maternici, že to nič nie je 🙂 Zabudla som, ako sa to volá, ale lekárka povedala, že to nie je nič zlé a netreba to vôbec riešiť 🙂

autor
1. máj 2025
@jablko13

Áno, mám to ani si nepamätám odkedy. Lekárka mi povedala, že je to normálne a že sa to mohlo dokonca vytvoriť ešte keď som bola u mamy v maternici, že to nič nie je 🙂 Zabudla som, ako sa to volá, ale lekárka povedala, že to nie je nič zlé a netreba to vôbec riešiť 🙂

@jablko13 a mate to odmalička alebo ste si to všimli v neskoršom veku? A lekárka ktorá gynek? Tiež to mate také ako skôr okrúhly tvar? Mne sa to na dennom svetle zda také tmavsie možno trochu fialkove a keď pozriem foto tak tam len skôr také dofialova

jablko13
1. máj 2025

Ja som si v detstve nesledovala, či tam niečo mám :D Asi to mám odjakživa. Spýtala som sa na to lekárky - gynekologičky pred dvomi rokmi asi. Áno, okrúhle to je, vyzerá to tak dofialova, tmavšie. Určite by to malo byť v poriadku 🙂 Ale môžete sa tiež spýtať svojej gynekologičky, určite vám to potvrdí 🙂

autor
1. máj 2025
@jablko13

Ja som si v detstve nesledovala, či tam niečo mám :D Asi to mám odjakživa. Spýtala som sa na to lekárky - gynekologičky pred dvomi rokmi asi. Áno, okrúhle to je, vyzerá to tak dofialova, tmavšie. Určite by to malo byť v poriadku 🙂 Ale môžete sa tiež spýtať svojej gynekologičky, určite vám to potvrdí 🙂

@jablko13 áno asi si zavolam spravím termín a spýtam sa na to , ono ma to na prehliadke vôbec nenapadlo

autor
1. máj 2025
@jablko13

@jablko13 ďakujem pekne za vaše odpovede

rozculena
2. máj 2025

na pošve to určite nemáš,tam by si si to neodfotila,to by si si musela strčiť mobil do tej pošvy
https://www.gynda.sk/anatomia-zenskeho-tela-def...

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
2. máj 2025
@jablko13

@jablko13 môžem sa Vás este spýtať na ktorom mieste to presne mate ? Ďakujem veľmi pekne

autor
2. máj 2025
@rozculena

na pošve to určite nemáš,tam by si si to neodfotila,to by si si musela strčiť mobil do tej pošvy
https://www.gynda.sk/anatomia-zenskeho-tela-def...

@rozculena v rýchlosti som to tak napísala, myslím vonkajšiu časť žen.pohl.org.,........ale hádam sme sa pochopili

jablko13
2. máj 2025

mám to na vonkajšej strane tiež, na pravej strane asi v strede 🙂

autor
2. máj 2025
@jablko13

mám to na vonkajšej strane tiež, na pravej strane asi v strede 🙂

@jablko13 ja to mam na lavej strane trosku zle sa opisuje presne to miesto v oblasti chĺpkov ,tiez to mate skôr pri chĺpkoch ?skôr na tej kožičke ako na sliznici? Približne v úrovni vchodu do pošvy ale až tak viac pri chĺpkoch smerom von doľava, joj zložité prepáčte len ze približne ci mate tiež také miesto.a mate to také maličké? Mne to na dennom svetle vidno trosku do fialova a na fotke viac do fialova este tak sa spýtam aj toto ci tak mate?som už objednaná v máji aby mi to pozrela gynek ale zatiaľ takto keď mate tiež takúto skúsenosť ta sa Vás spýtam,prepáčte za toľko otázok