Neznesiteľná bolesť bradavky

8. dec 2021

prosim o radu, nazory, skusenosti... rano som sa zobudila s neznesitelnou bolestou 1 bradavky, uz vcera som mala pocit jemneho tlaku a stipania, no dnes je to uplne na nevydrzanie. vizualne je vsetko uplne v poriadku, no pali ma tesne pod nou - vnutri, ťahá, bodá, pri každom nádychu sa to tak vystupnuje, az ma obleje pot.
pred mesiacom som bola na sone a vsetko bolo v poriadku, nic podozrive si tam ani neviem nahmatat, nemam asi zarasteny chlpok, nepredchadzalo tomu ani ziadne mechanicke drazdenie, nie som tehotna ani nekojim.
mali ste nieco podobne? ako to mam riesit a co by to mohlo teoreticky byt?
nezvyknem na sebe hned riesit kazdu boliestku, no toto ma dost vystrasilo.

espresso
8. dec 2021

Ahoj, neviem, co to moze byt, asi nejaky zapal, ale urcite by som hned este tento den sla ku gynekologovi, tento problem by mali riesit tam. Radsej taketo veci nezanedbavat, a ked to bude nejaka drobnost, tym lepsie.

simsalabim
8. dec 2021

Nebola si ockovana nedavno? Ja som mala podobne pocity po 2. davke, vystrelovalo mi to pod pazuchu, smerom k lopatke a smerom k bradavke cez cely prsnik. O 2 dni to ustupilo.

nikpa
8. dec 2021

Tiež mám skúsenost po očkovaní ako
@simsalabim ale ked nie si po očkovaní tak by som sa minimálne telefonicky spýtala na gynde.

autor
8. dec 2021

nie som ockovana. dakujem, asi si tam teda zavolam. dala som si Nurofen a mam pocit, ze to trochu ustupilo, tak asi to je fakt nejaky zapal. nechapem kde som k tomu prisla.

lauritka00
3. mar 2022

Prosim tá ako sa vyriešil tento.tvoj problém? Lebo mam taky istý momentalne

autor
3. mar 2022

@lauritka00 3 dni som brala Nurofen a same to odoznelo.