icon

Nezvyčajná menštruácia

janepnd
16. sep 2015

Ahojte baby, som tu nova a chcela by som sa s vami poradit alebo pocut vas nazor na moj problem. Neviem ci tu tato tema uz bola zalozena alebo nie, ale ak ano tak sa ospraveldnujem. Minuly tyzden v stredu som mala dostat menstruaciu. Ona aj dosla, ale len o den neskor takze je to v poriadku. Trvala ale uplne kratke 2 dni, co mi je cudne. Mavam pravidelnu menstruaciu, 28 dni cyklus a dlzka mrchy 5 dni. Tak ma to zaskocilo. 23. augusta som mala pohlavny styk s priatelom a stalo sa. Dneska este pocitujem bolesti v podbrusku znovu a vsimla som si uuuuplne priesvitne slabulinky do hneda hlien. Tak teda neviem co to moze byt a znamenat. Robila som si 2 tehotenske testy a su negativne. Jeden ak mala prist menstruacia a druhy po tejto kratkej menstruacii. Este podotknem ze test s najvyssou citlivostou. No je negativny. Neviem si to vysvetlit. Stretli ste sa s tym? Myslim s tak kratkou mrchou a este aj spinenim potom. Viete mi poradit co by to mohlo znamenat? Som v zahranici a k doktorovi sa lahko nedostanem. Bojim sa ze by to mohol byt nejaky aj zapal alebo cysta alebo co. Co myslite? Tehu alebo nebodaj nejaka nestastna choroba alebo je to normalne takto menstruovat ci nejake hormony to robia. Dakujem za rady a vase odpovede ci skusenosti.

Strana
z2
looola
16. sep 2015

A krátka, ale aspoň 1 deň normálna silnejšia MS neznamenala nič , iba krátku menštruáciu.

janepnd
autor
17. sep 2015

@babydesire
@looola

robila som si treti tehu test - negativny ... hmmm

looola
17. sep 2015

@janepnd , ja ked som bola tehotná , na 28.deň som dostala MS, také hnedé špinenie až málo hnedastej krvi, rozbiehalo sa to v bolestiach 2 dni , ale nerozbehlo sa, na 30.deň úplne prestalo a uz sa nevrátilo, až na 32.deň som si robila test lebo som nečakala vôbec ze možem byt tehotná nakoľko som užila antik.tbl, a vtedy bol test výrazne pozitívny, kúpila som ďalšie 2 testy a tie tiež. Teraz poslednú dobu sa mi stáva ze msom 3 dňovú MS, ale vždy aspoň jeden den je normálna krv, tým sa to líši od tej pri tehotenstve.

janepnd
autor
17. sep 2015

@looola mne prisla menstruacia o jeden den neskor co je normalne a aj zacala normalne, len hned skoncila, koncom druheho dna. Poslendy test robeny na 36. den - negativny. Momentalne mam mierne bolesti v podbrusku a slabe krvacanie, ktore je vidno len na toaletnom papieri - 2. den.

looola
17. sep 2015

Tak také čo opisuješ som mala už viac krát , ked iba 1 deň bola normálna, u mňa to nič neznamená , iba MS. Pravda je že pred pôrodom som mávala takú iba zriedkavo , poslednú dobu však každá druhá je taká. Test na 36. deň by uz mal byt pozitívny .

looola
17. sep 2015

Asi máš taký mesiac ked más slabú MS.

babydesire
17. sep 2015

janepdn looola ma asi pravdu,bud si poprechladana alebo to nema ziadnu zjavnu pricinu..ak by si ale mala tazkosti,zajdi k lekarovi,inak by som asi pockala do dalsej ms malo by to byt ok,ak ani tak nie uz by som zasla na gyn.

babydesire
17. sep 2015

janepdn looola ma asi pravdu,bud si poprechladana alebo to nema ziadnu zjavnu pricinu..ak by si ale mala tazkosti,zajdi k lekarovi,inak by som asi pockala do dalsej ms malo by to byt ok,ak ani tak nie uz by som zasla na gyn. A vy ste dietatko chceli?

janepnd
autor
17. sep 2015

@looola
@babydesire

no ale som vylakana z tohoto krvacania a bolesti podbruskom .. MS to mohla byt mozno normalna, ale co toto krvacanie teraz ? prave sa mi zda akoby zosinilo tak to asi bude nieco nie dobre .. a je to tak ze ak by babo bolo tak sme uplne stastni, nebranime sa mu, ale nechvame vsetko na nahodu, nie na silu, ze ano teraz musi byt - chapes ako to myslim ? 🙂

babydesire
17. sep 2015

janepdn Ak mas obavy,musis ist na vysetrenie,tu nic nezmozeme.no hovorim,ja som to mala podobne a bud to bola ta mala neskodna cysta alebo nic. Skus teda to co ja vtedy - uplne som zrusila kavu a hlavne alkohol a kupila si kyselinu listovu a inofolik (ten som uzivala 2xdenne - rano a vecer)..inofolik vraj upravuje cyklus,ci je to pravda neviem ale prestala som nekontrolovatelne krvacat ale my sme sa vedome snazili otehotniet a po tychto opatreniach sa to podarilo (+som nefajciarka a neuzivam ziadne lieky)..poradila by som ti alchemilku,aj ta vraj upravuje cyklus a je dobra pri liecbe a hojeni maternice, ale ta sa nesmie uzivat v tehu,a ak by si predsa len bola tehu mohla by ti uskodit. Vzdaj sa aspon toho alkoholu na nejaky cas,neviem preco ale ja som vtedy krvacala po tom co som si vypila,a stacilo len trochu. A chapem ako to myslis,aj ked u nas to bolo inak,asi by si to nazvala nasilu ale bolo a je vela dovodov preco nam natom tak zalezi... Tak vela stastia 🙂

babydesire
17. sep 2015

janepdn looola ma asi pravdu,bud si poprechladana alebo to nema ziadnu zjavnu pricinu..ak by si ale mala tazkosti,zajdi k lekarovi,inak by som asi pockala do dalsej ms malo by to byt ok,ak ani tak nie uz by som zasla na gyn. A vy ste dietatko chceli?

looola
17. sep 2015

Mne nasadil DR.duphaston ked som krvácala mimo cyklu.

janepnd
autor
17. sep 2015

@babydesire

taaak ja na alkohol nemam cas kedze som denne v praci 13 hodin 🙂 a nefajcim tiez ... no a prave som akoby dostala normalnu silnu menstruaciu aku som mavala, bolesti brucha uplne take iste a krvacanie tiez .. tak mozno sa mi to nejak posunulo ..

babydesire
17. sep 2015

janepnd aj prepracovanost moze sposobit obcas taketo problemy..ak teda mas normal menzes uz,tak by to malo byt ok,tak sa teda uz upokoj 🙂

janepnd
autor
17. sep 2015

@babydesire no je to normalne silna krv a silne bolesti co u mna nie je nic nove .. tak to budem sledovat ci to bude normalna MS alebo nie .. ale diky za vsetky rady 🙂

1jk1
4. jún 2021

@janepnd čo povedal lekár, prečo ste mali výkyvy v menzese?

Strana
z2