Nezvyčajné špinenie
Ahojte. 3.5 som dostala menštruáciu, bola celá čudná, akoby som len čakala, že sa rozbehne, pomaly sa rozbiehala, dni uplynuli, a ona vlastne aj skončila... Proste takú nemávam. Dnes som si na intímke našla (prepáčte za konkrétny opis) takú zrazeninu alebo ako to povedať a špinenie, starú krv.. myslíte, že je to už kvôli ovulácii? Ale ja nezvyknem krvácať ani nijak vnímať, že ovulujem.
Mám 6.5cm funkčnú cystu na vaječníku, môže to mať nejakú súvis s tým? Je to niečo, čo by som mala spomenúť gynekológovi, ku ktorému v piatok idem?
Ďakujem za rady, snáď som nikoho nepobúrila
Urob test pre istotu ale ano moze to byt aj cystou...
floki urcite myslela tehotensky, su pripady, kedy mali presne taku “nemenstruaciu” ako ty, ale ked sa chranite tak bude pravdepodobnejsia ta cysta. A odpoved na tvoju otazku je, ze urcite to je nieco co mas spomenut gynekologovi, ten by to mal ako prvy vediet.
@janica_ dobre ďakujem, spomeniem mu to.. len som si nebola istá či to nie je len banalita, ktorá nestojí za zmienku
ahoj, moze to byt tou cystou a moze to byt aj hormonalnou nerovnovahou. uvidis, co ti povie gyn, vsetko mu popis.

A nemozes byt tehotna? Robila si si test?