icon

Nezvyčajné špinenie

15. máj 2023

Ahojte. 3.5 som dostala menštruáciu, bola celá čudná, akoby som len čakala, že sa rozbehne, pomaly sa rozbiehala, dni uplynuli, a ona vlastne aj skončila... Proste takú nemávam. Dnes som si na intímke našla (prepáčte za konkrétny opis) takú zrazeninu alebo ako to povedať a špinenie, starú krv.. myslíte, že je to už kvôli ovulácii? Ale ja nezvyknem krvácať ani nijak vnímať, že ovulujem.
Mám 6.5cm funkčnú cystu na vaječníku, môže to mať nejakú súvis s tým? Je to niečo, čo by som mala spomenúť gynekológovi, ku ktorému v piatok idem?

Ďakujem za rady, snáď som nikoho nepobúrila

janica_
•
15. máj 2023

A nemozes byt tehotna? Robila si si test?

floki1994
•
15. máj 2023

Urob test pre istotu ale ano moze to byt aj cystou...

autor
•
15. máj 2023

@janica_ no chránime sa takže dúfam že nie...
@floki1994 akože tehotenský test?

janica_
•
15. máj 2023

floki urcite myslela tehotensky, su pripady, kedy mali presne taku “nemenstruaciu” ako ty, ale ked sa chranite tak bude pravdepodobnejsia ta cysta. A odpoved na tvoju otazku je, ze urcite to je nieco co mas spomenut gynekologovi, ten by to mal ako prvy vediet.

autor
•
16. máj 2023

@janica_ dobre ďakujem, spomeniem mu to.. len som si nebola istá či to nie je len banalita, ktorá nestojí za zmienku

janetinka27
•
16. máj 2023

ahoj, moze to byt tou cystou a moze to byt aj hormonalnou nerovnovahou. uvidis, co ti povie gyn, vsetko mu popis.