icon

Nízka hladina progesterónu

gabrielenka
9. mar 2016

ahojte, už neviem čo od radosti tak píšem Vám či máte nejaké podobné problémy ako ja. Takto asi pred rokom som vysadila antikoncepciu z dôvodu, že už by sme aj chceli bábo. 🙂

Po vysadení nastali problémy s mojou menštruáciou, ktorá už viac neprišla ☹ išla som k lekárovi ten mi spravil vyšetrenie predpísal agolutin a este jednu injekciu a toto sa opakovalo dva cykli, vtedy menzes bol. Potom nasledoval Duphaston dokedy som ho brala menzes som mala pravidelne. V novembri mi bolo povedané že si mám dať pauzu od duhastonu, že uvidíme či sa niečo neupravilo a mám prísť februári na kontrolu. V tomto období ešte doktor tvrdil, že mám asi PCO.

Poslednú menštruáciu som mala 13.12. a odvtedy ani náznak, vo februári som bola na kontrole doktor odporučil inofolic a robil mi hormonálny profil ( výsledky mali byť o 3 týždne) 😒

Tak som volala o výsledy a vraj mám zníženú hladinu progesterónu. Baby máte nejaké skúsenosti s otehotnením s týmto problémom? chceli by sme strašne bábo a už nevieme čo od radosti. už pozerám aj rôzne bylinky a veci podobné..........lebo veľa dievčat tu tvrdilo že pri duphastone neprebieha ovulácia čiže tehotná asi nezostanem pri jeho užívaní ☹