Nízky progesterón a špinenie - výsledky
Ahojte,
vcera mi prisli vysledky hormonalneho profilu, kedze mam spinenie, nepravidelnu ms a najnovsie 2 mesiace len ms vo forme akehosi krvaveho vytoku.
progesteron merany v medirexe bol na 22. den 0,9nmol/l takze asi nic moc...
mate nejake skusenosti so zvysovanim?
da sa zohnat okrem iherb progesteronovy krem, na ktory by som nemusela cakat mesiac kym ho na colnici vyslu na moju adresu?
o dieta sa chceme snazit az ked budu vsetky hladiny v poriadku, snazim sa ako mozem predist roznym komplikaciam.
dakujem za pomoc!
@taktotedanie och dakujem, na to by som neprisla...skoda ze moj gynekolog riesi aj mykozy antikoncepciou pomaly a k novemu viem prejst az v septembri. tak sa pytam
Po takom dlhom čase sa môžem opýtať, čo sa stalo? Ako vás liečili?
Po takom dlhom čase sa môžem opýtať, čo sa stalo? Ako vás liečili?
@dianka19951995 dali mi duphaston, nasadili ho velmi skoro cim mi sposobili stav PCOS. Neskor som zacala silovo cvicit, vysadila som sladkosti a zacala som jest d chiro myoinozitol 40:1 znacky acepharma ale minimalne 3 mesiace a ovulaciu mam kazdy mesiac a nemam spinenie.
@dianka19951995 dali mi duphaston, nasadili ho velmi skoro cim mi sposobili stav PCOS. Neskor som zacala silovo cvicit, vysadila som sladkosti a zacala som jest d chiro myoinozitol 40:1 znacky acepharma ale minimalne 3 mesiace a ovulaciu mam kazdy mesiac a nemam spinenie.
@dianka19951995 neviem popravde, nikdy predtym som nezistovala ci mam ovulaciu kedze som sa nesnazila o dieta. Zacala som to riesit az neskoro bohuzial. Samotny duphaston nic nerozhadzal, to lekarka ktora mi to predpisala cez mailovu diagnostiku a dalsi lekar v tom len pokracoval a nepytal sa, nezistoval preco mi to predpisala atd.

Co tak konzultovat s gynekologom o moznej liecbe?