icon

Norethisteron - skúsenosti s oddialením cyklu počas dovolenky

remog
14. júl 2022

Dievčatá, aké máte skúsenosti s užívaním Norethisteronu kvôli oddialeniu MS počas dovolenky? Nežiaduce účinky? Rozhádzanie cyklu po vysadení? Vynechanie cyklu? Ďakujem za každú skúsenosť!

Strana
z2
nanynka76
Autor odpoveď zmazal
nanynka76
13. aug 2023

@nikoletta1712
@krkavcia_mater
@lucykelly
@kkovacovak baby nemate pls posunut noretisteron? Dik🙏

zuzdom
18. dec 2023

Ahojte zienky..skusim u vas ci nahodou niektora nepredavate nacate alebo aj cele balenie (nie po zaruke 🙂) norethisteron 🙏 ak tak mi dajte vediet. Vdaka 😃

beeatka
25. júl 2024

Za mňa nevyhovujuce..len kvôli dovolenke som potrebovala oddialiť menzes..no už po druhom dni užívania mi bolo zle na vracanie,hnačka,porucha spánku,zlý tlak,nervozita, podráždenie,návaly tepla,bolesti brucha..hneď som to vysadila..radšej pretrpieť menzes ako všetky tieto príznaky..

wilagrande
Odpoveď bola odstránená
sofia1
31. júl 2024

@beeatka presne toto som mala par dni dozadu.Uz nikdy viac

nurielka
31. júl 2024

Po dobrati mi nabehol menzes(ano odsunul sa mi), 4 mesiace rozhádzaný a extrémne bolestivý menzes, 3 dni menzes 2 týždne bez a opäť 8-9 dni menzes 3 týždne bez, 2 dni menzes atď. A toto 4 mesiace dokola. Už ani zadarmo, nikdy.

andriez13
Odpoveď bola odstránená
janka22212
Odpoveď bola odstránená
zobaka
15. apr 2025

Ahojte, kolko dni pred ocakavanou menstruaciou sa ma uzivat? Ako naschval samozrejme mi vychadza menstruacia na dovolenku, este nikdy som to nebrala, ale poslednu dobu mam taku silnu a dlhu menstruaciu, ze na dovolenke to nechcem

nanynka76
8. máj 2025
@zobaka

Ahojte, kolko dni pred ocakavanou menstruaciou sa ma uzivat? Ako naschval samozrejme mi vychadza menstruacia na dovolenku, este nikdy som to nebrala, ale poslednu dobu mam taku silnu a dlhu menstruaciu, ze na dovolenke to nechcem

@zobaka 3 dní pred

modrykocik
Odpoveď bola odstránená
modrykocik
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2