Norethisteron - skúsenosti s oddialením cyklu počas dovolenky
Dievčatá, aké máte skúsenosti s užívaním Norethisteronu kvôli oddialeniu MS počas dovolenky? Nežiaduce účinky? Rozhádzanie cyklu po vysadení? Vynechanie cyklu? Ďakujem za každú skúsenosť!
@nikoletta1712
@krkavcia_mater
@lucykelly
@kkovacovak baby nemate pls posunut noretisteron? Dik🙏
Ahojte zienky..skusim u vas ci nahodou niektora nepredavate nacate alebo aj cele balenie (nie po zaruke 🙂) norethisteron 🙏 ak tak mi dajte vediet. Vdaka 😃
Za mňa nevyhovujuce..len kvôli dovolenke som potrebovala oddialiť menzes..no už po druhom dni užívania mi bolo zle na vracanie,hnačka,porucha spánku,zlý tlak,nervozita, podráždenie,návaly tepla,bolesti brucha..hneď som to vysadila..radšej pretrpieť menzes ako všetky tieto príznaky..
Po dobrati mi nabehol menzes(ano odsunul sa mi), 4 mesiace rozhádzaný a extrémne bolestivý menzes, 3 dni menzes 2 týždne bez a opäť 8-9 dni menzes 3 týždne bez, 2 dni menzes atď. A toto 4 mesiace dokola. Už ani zadarmo, nikdy.
Ahojte, kolko dni pred ocakavanou menstruaciou sa ma uzivat? Ako naschval samozrejme mi vychadza menstruacia na dovolenku, este nikdy som to nebrala, ale poslednu dobu mam taku silnu a dlhu menstruaciu, ze na dovolenke to nechcem