icon

Nové bradavky aj s prsiami podtlakovými bankami

esmera50
17. aug 2021

Ahojte, pred 4 rokmi mi istý podvodník z netu navrhol zväčšovanie prsníkov podtlakovými bankami. Ja hlúpa som šla. Prsníky zničené, prsné bradavky sfúknuté, mäkké, slabé, bledé a vpadjaú do hrdníka a stále sa krčia...Som nemožná, chcem všetko nové, aj tak som v nich cit už stratila z toho zákroku...
Poraďte robia na Slovensku takýmto prípadom nové bradavky aj s prsiami? Alebo vo VIedni? Uveidete konkrétne mená? Prosím moc....Ktosi mi vravel, že v zahraničí by mi to asi urobili, kam sa obrátiť???? S takým škaredým hrudníkom sa ani enchcem vydávať

simsalabim
•
17. aug 2021

Ten, kto zmenil nazov diskusie, si aj precital, co sa autorka pyta?! 🤔🤦‍♀️🤷‍♀️

ki_ki2
•
17. aug 2021

@simsalabim niekedy nechápem ani ja ako menia názvy diskusií . Už som si viac krát všimla že zmenili názov a nemalo to ani hlavu ani pätu , nechápem načo to upravujú silou mocou 🤦🏽‍♀️

esmera50
autor
•
17. aug 2021

@simsalabim veru, sama sa divím....a poradíte niekto niečo????

simona139469
•
17. aug 2021

@ki_ki2 presne, mne raz zmenili názov a nakoniec z toho nebola otázka ale anketa to verzus to…
@esmera50 prepáč, na tvoju otázku neviem odpovedať, iba som čítala diskusiu

taskataska
•
17. aug 2021

skusila by som sa objednat na konzultaciu k nejakemu fakt dobremu plastickemu chirurgovi. ak nebude vediet pomoct, moze ta aspon nasmerovat, trebars aj do toho zahranicia

nika23t
•
17. aug 2021

@esmera50 myslím, že je tu aj skupina, kde sa konkrétne riešia plastické operácie pŕs, skus vyhladat, najskôr tam budu vedieť pomôcť...

nika23t
•
17. aug 2021
lius
•
17. aug 2021

skusila by som kontaktovat dr Šípku alebo Koperniecha, vraj su top na Slovensku

esmera50
autor
•
18. aug 2021

@nika23t Ako sa tam prihlásim?

esmera50
autor
•
18. aug 2021

@esmera50
@lius Šípku nepoznám, KOperniecha som kontaktovala, ale tentuším písal, že nové nerobí, len rekonštrukciu...som zúfalá

nika23t
•
18. aug 2021
esmera50
autor
•
19. aug 2021

@lius Šípka písal, že to urobiť nevie...Ale odporučil ma na Kliniku v Ružinove, uvidíme, či tam by vedeli