icon

Nutkanie na močenie zo stresu? Riešenie a rady

16. sep 2026

Poslednú dobu mávam obdobia, keď mám pocit, že musím stále na wc. Pritom keď idem, často skoro nič. Najhoršie je to pred cestou, stretnutím alebo keď viem, že niekde nebude toaleta poruke.
Začínam mať pocit, že čím viac na to myslím, tým je to horšie. Môže toto robiť stres alebo psychika? Už neviem, či mám riešiť skôr močový mechúr alebo hlavu :-/

anonym_002e28
16. sep 2026

Áno, tvoj močový mechúr reaguje na stres a zmeny. Má to veľa ľudí, môžeš si ho jedine tak skúsiť trénovať.

wivienka111
16. sep 2026

Aj ja to mavam

anonym_3dbe3d
16. sep 2026

@anonym_autor mam to cely zivot

euka210
16. sep 2026

@anonym_autor jasne, ze to je zo stresu

jallka11
16. sep 2026

Niekomu sa chce zo stresu cikat, ja zas mam to druhe 😀 A myslim, ze to je asi horsie.

anonym_983419
16. sep 2026

@anonym_autor ja keď som doma tak aj pol dna neidem na WC. Ale akonáhle viem že cestuje niekde tak pred cestou sa vycuram, a po pol hodine cestovania už má tlači zase🙈

anonym_5a52bf
16. sep 2026

Má to veľa ľudí,aj ja. Doma aj pol dňa na wc nejdem, ale akonáhle som na mieste, kde sa nedá ísť na wc, chytá ma panika a mám pocit, že sa o chvíľu pocikam. Je to psychika.

anonym_cadf14
16. sep 2026

@anonym_autor vsade kde idem musim najskor po prichode curat. Neviem kde sa to berie za 20 minutovu cestu. Ano moze to byt stres

anonym_829046
16. sep 2026

poznam to, vzdy ked niekde idem a pridem, prve co sondujem kde je wcko, vylety su katastrofa ale uz si zvykam, viem ze cim viac to riesim tym je to horsie.

jeennyv
16. sep 2026

Doma to mame rodinne dedicstvo😀 vsetci sme taki niekto cika niekto 💩 ale pomaha, ze ked ides niekam dnes nakupakt, praca, urad, ved vsade je nejake wc si povies a je to lepsie…horsie bolo, ked si decko a nechces to moc robit mimo dom, ale ked dospejes a ta pritlaci uz je ti jedno kde

sagitta33
16. sep 2026

S tým majú problém obaja chlapci, aj 11 ročný, ten ešte viac. Cestovanie autobusom alebo aj autom po diaľnici, kde sa nedá zastaviť, je katasrofa. Nedávno mal nehodu pri prehliadke zámku, ale to sa strašne zľakol,.

sagitta33
16. sep 2026
@anonym_002e28

Áno, tvoj močový mechúr reaguje na stres a zmeny. Má to veľa ľudí, môžeš si ho jedine tak skúsiť trénovať.

@anonym_002e28 Ako sa to dá trénovať?

ivicatolic
16. sep 2026

@anonym_autor pomôžu ľahšie AD 👍👍👍