Nutkanie na močenie zo stresu? Riešenie a rady
Poslednú dobu mávam obdobia, keď mám pocit, že musím stále na wc. Pritom keď idem, často skoro nič. Najhoršie je to pred cestou, stretnutím alebo keď viem, že niekde nebude toaleta poruke.
Začínam mať pocit, že čím viac na to myslím, tým je to horšie. Môže toto robiť stres alebo psychika? Už neviem, či mám riešiť skôr močový mechúr alebo hlavu :-/
@anonym_autor mam to cely zivot
Niekomu sa chce zo stresu cikat, ja zas mam to druhe 😀 A myslim, ze to je asi horsie.
@anonym_autor ja keď som doma tak aj pol dna neidem na WC. Ale akonáhle viem že cestuje niekde tak pred cestou sa vycuram, a po pol hodine cestovania už má tlači zase🙈
Má to veľa ľudí,aj ja. Doma aj pol dňa na wc nejdem, ale akonáhle som na mieste, kde sa nedá ísť na wc, chytá ma panika a mám pocit, že sa o chvíľu pocikam. Je to psychika.
@anonym_autor vsade kde idem musim najskor po prichode curat. Neviem kde sa to berie za 20 minutovu cestu. Ano moze to byt stres
poznam to, vzdy ked niekde idem a pridem, prve co sondujem kde je wcko, vylety su katastrofa ale uz si zvykam, viem ze cim viac to riesim tym je to horsie.
Doma to mame rodinne dedicstvo😀 vsetci sme taki niekto cika niekto 💩 ale pomaha, ze ked ides niekam dnes nakupakt, praca, urad, ved vsade je nejake wc si povies a je to lepsie…horsie bolo, ked si decko a nechces to moc robit mimo dom, ale ked dospejes a ta pritlaci uz je ti jedno kde
S tým majú problém obaja chlapci, aj 11 ročný, ten ešte viac. Cestovanie autobusom alebo aj autom po diaľnici, kde sa nedá zastaviť, je katasrofa. Nedávno mal nehodu pri prehliadke zámku, ale to sa strašne zľakol,.
Áno, tvoj močový mechúr reaguje na stres a zmeny. Má to veľa ľudí, môžeš si ho jedine tak skúsiť trénovať.
@anonym_002e28 Ako sa to dá trénovať?

Áno, tvoj močový mechúr reaguje na stres a zmeny. Má to veľa ľudí, môžeš si ho jedine tak skúsiť trénovať.