O aký kožný problém tu ide?
Mam to aj nad penisom aj na zadku na dvoch polkach ale na fotke to je naj vecie a bolo to malé a mam to už asi 7 mesiacov
A coho sa bojis, ze ti povie? Max ta z...e za to ze uz to mas dlho a nebol si. Uplna pohoda, doktori a obzvlast kozne uz videli naozaj vselico. Keby to ma tvoja frajerka alebo decko co by si na to povedal, ze nechcu ist. Prosim ta aj za nas, chod k doktorke😊
Ahojte
Potrebujem pomôcť,mešká mi menštruácia, posledná menštruácia bola v máji,v júni som nemala,brucho ma velmy boli aj chrbát neviem scoho to mám ..test bol negatívny niesom tehotná prosím vie niekto čo to môže byť ? Ďakujem ❤️
@viktor150 okamzite dr a nie internetova poradna medzi laikmi !!! Moze to byt borelioza a to musis nasadit antibiotika!!!
Žijem v zahraničí a tu tak hnusný lekary sú že ma nechcú ošetriť kvoli vyrusu na pohotovosť mi povedali mám si kúpiť niečo na bolestný no nemôžem nič pretože sa bojím nemôžem hoci čo brat neviem ani ci som vlastne tehotná , tak terás terás test som si robila už tretí je negatívny. Bolia ma dole ladviny a žalúdok nič viac a mešká mi menštruácia už dva tizdne , 😔😔

@viktor150 skus lepsiu fotku.