icon

Obavy zo zhoršenia zdravotného stavu napriek pravidelným prehliadkam

7. dec 2025

Žienky opat raz sa mi blíži pravidelná gyneko prehliadka. V 2020 som mala konizaciu, na gyneko prehliadky som chodila pravidelne ako jedine. A aj tak výsledky rozšírenej cytologie som mala v poriadku ale Dr sa nieco nepáčilo tak s vyberom polypu mi nechal urobit aj histo. krčka. Vysledok HSIL štádiu 3 🤦‍♀️
Následne som 3 roky chodila na cyto raz za pol roka, po 4 rokoch mi povedal ze uz staci raz do roka. Ale teraz som vyklepkana - kedze viem ze napriek dobrým výsledkom cyto som mala predrakovinovy stav, mam teraz obavy kedze presiel rok od poslednej navstevy gynekológa. Stalo sa niekomu podobne ako mne? Prip ze napriek pravidelným prehliadkam bum rakovina pokročilé štádium?

anonym_91bd8b
7. dec 2025

@anonym_autor suseda
Bola z toho v takom neustalom strese, ze sa rozhodla vsetko vybrat a vraj sa jej zivot vyrazne zlepsil, zo stresu uz mala dalsie zdravotne problemy lebo stale len myslela na to, aky bude dalsi vysledok a pod

stellarstar
7. dec 2025

@anonym_autor ja som mala cin3d mala som iba konizáciu a kyretáž ale ja som 2x odstupom 1 r užívala indol3c a výsledky klop klop vždy dobré. Ty si niečo neuživala resp gyn neodporúčal?

autor
7. dec 2025
@stellarstar

@anonym_autor ja som mala cin3d mala som iba konizáciu a kyretáž ale ja som 2x odstupom 1 r užívala indol3c a výsledky klop klop vždy dobré. Ty si niečo neuživala resp gyn neodporúčal?

@stellarstar len deflagyn. Moj Dr bol sam extremne prekvapený z výsledku. Povedal ze si nemyslel ze to bude tak zle. Preto aj tie polrocne kontroly po konizacii. Ja som ale mala celý zivot HPV aj po operácii tie hnusne 2 typy. Až v 2023 mi na imuno predpisala IMUNOR a kúru s nim a to HPV zmizlo testovali ma na neho 2 krat