icon

Občasná inkontinencia a menštruačné nohavičky

mashka02
18. jún 2021

Ahojte, mám takú občasnú inkontinenciu - keď sa smejem, skáčem, namáham sa. Vraj to máveľa žien. Chcem sa spýtať, či menštruačné nohavičky udržia takýto občasný únik? Nechcem nosiť vložky, je to nepohodlné a keď vidím tú kopu odpadu, je mi z toho zle.

Strana
z7
plushika
9. dec 2025

@kliatana potom si sa asi neobratila uplne na spravnu spolocnost 🙂

dom_evi
10. dec 2025

@tanalyn tak toto je heslo tychto vianoc u nas doma. nechodi predsa inspekcia z hygieny, akurat dufam, ze stihame vyzdobit. lebo zatial to tak nevyzera 😂

tanalyn
10. dec 2025

@dom_evi To tak aj ja mám, že vyzdobené musí byť aj keby čo bolo. A napečené medovníky, to je základ. Ostatné tak ako príde a ako postíhame. Ale musím si zaklopať a tento rok stíham zatiaľ všetko podľa plánu. Ešte posledné veci musím objednať. Farbičky a peračník Simonovi a Lady Pad pre maminu, nech to stihne prísť do lekárne, ak náhodou nemajú dostatočné zásoby, aby som nemusela cez sviatky s tým šaškovať. To ale nie pod stromček 😀

nelinka888
10. dec 2025

@tanalyn tak ja som presný opak, stresujem už od novembra či kedy, lebo viem, že som v časovom sklze a je úplne jedno, ako skoro začnem s prípravami. Proste každý rok mi niečo do toho príde, alebo sa mi niečo poposúva a je to na prášky 😂

cialota
12. dec 2025

@vierka_z ale to hadam nie. ved casu dost a hadam nie si na vsetko sama. nemusi byt vsetko dokonale, aby si si to uzila 🙂
@tanalyn som si to musela dvakrat precitat, ze ake premostenie 😀 ale moje posledne zoznamy vyzeraju dost podobne chaoticky 😀

nelinka888
12. dec 2025

@cialota neviem, ako je na tom @vierka_z, ale ja som skoro na všetko sama. A hlavne všetko musím premýšľať dopredu a kombinovať tak, aby som sa narobila čo najmenej a postíhala čo treba.

Strana
z7